Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

KRUCEFIX: Žgana pijača Ingver

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

KRUCEFIX: Žgana pijača Ingver

10,00 €

100% naravno,

brez umetnih barvil, emulgatorjev

in kemičnih preservativov.

alk 40 vol. %.


 Krucefix logo


Edinstvena destilacija po tradicionalni metodi

nam prinaša prvinske žgane pijače in likerje Krucefix.

Več v opisu ...

* Obvezna polja

 

 
b2

INGVER alk 40 vol. %

Osnova za kuhanje žganih pijač Krucefix je skrbno nabrano rastlinje iz neokrnjene narave. Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi - s kančkom skrivnosti - v tej butični destilarni pridobivajo najmočnejše arome gorskega rastlinja, pretvorjena v prvinske žgane pijače in likerje Krucefix.

Vse žgane pijače in likerji Krucefix so v celoti narejeni v njihovi butični destilarni. Ponosni so na lastne formule in posebej prirejene postopke destilacije, s čimer vam lahko zagotavljajo le najboljše izdelke. 

Večino zelišč za pripravo izdelkov naberejo ročno - bodisi v skritih gorskih kotičkih neokrnjene narave ali pa v enem izmed dveh lastnih sadno-zeliščnih vrtov (enega imajo v bližini destilarne, drugega pa na Bledu v sklopu Nature 2000). 

Vsi postopki priprave in predelave surovin potekajo ročno v nadzorovanem okolju, v majhnih nakladah in z veliko ljubezni.

 Krucefix

KRUCEFIX

Na prisojnih obronkih Kriške gore, kjer se mogočne alpe prično spuščati proti morju, na višini med 800 in 1200 metri uspeva rastlinje, ki v dolgih zimah kljubuje ledu, vetru in mrazu, v poletnih mesecih pa izkoristi toplo sonce za svojo rast in se za preživetje napoji s kar največ zdravilnimi učinkovinami.

Prav tam, daleč od človeškega vrveža, v neokrnjeni divjini, je nabrano rastlinje, ki je osnova za pripravo žganih pijač in likerjev Krucefix.

Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix.

Vsak proizvod je ustekleničen, zapečaten in označen popolnoma ročno. Vsaka steklenica je skrbno datirana, saj se značilnosti pijače lahko razlikujejo od dneva, tedna, meseca ali leta. Stekleničke se lahko razlikujejo od tiste na fotografiji.

V ponudbi je preko 60 različnih vrst prvinskih likerjev (alk 20 vol. %.) in žganih pijač (alk 40 vol. %.).

Destilarna

Na fotografiji destilarna Krucefix.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju! Za nakup tega izdelka morate biti starejši od 18 let.

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: