Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

KOLESARSKI KOMPLET

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

KOLESARSKI KOMPLET

28,00 €

S pozitivnimi čustvi do bolj zanesljivega  pomnjenja! 

 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

KOLESARSKI KOMPLET

Kolesarskim navdušencem bo všeč kolesarski paket, ki  vsebuje vododporni kolesarki Sedež  in Twistnote - najbolj kolesarsko navdahnjen blokec kadarkoli, kjer te za vsakim zapiskov spremljajo različna kolesarska presenečenja, ki ti bodo s pozitivnimi čustvi pomagala k boljšemu pomnjenju. 


SeDež

SeDež izdelek, ki zavaruje vaš kolesarski sedež in ob enem popestri vaše kolo. In ko ga naslednjič opere dež, svoj sedež samo snamete, pospravite v košaro in se mirno odpeljete. Tako preprosto. Življenje olajšajo in olepšajo drobne stvari.

Izdelan je iz pvc-ja ali bombaža z akrilnim oziroma pvc premazom (odvisno od modela). Je enostaven za uporabo in primeren za ročno pranje. Zaradi svoje oblike in materiala je pri kolesarjenju popolnoma nemoteč . S pomočjo priložene elastične vrvice pa lahko seDež začasni privežemo kamorkoli na kolo.

 

TWISTNOTE

Končno lahko parkirate svoj pogled na najbolj kolesarsko navdahnjen blokec kadarkoli – tu je Twistnote, ki ga je sestavila in stestirala ekipa Prapesa. Tako kot pri poganjanju pedal vas bodo tudi tokrat za vsakim ovinkom na poti zapiskov spremljala različna presenečenja, s katerimi boste v odlični kondiciji dobre volje odbrzeli novim kilometrom naproti. Čečkanje med vožnjo je odsvetovano.POVEZANI IZDELKI