Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Urbanscape: Mikro zelenjava, lisnati ohrovt

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Urbanscape: Mikro zelenjava, lisnati ohrovt

9,95 €

Mikro zelenjava je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov z izrazitim okusom, zato predstavlja idealen dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam, z rahlim okusom po svežem zelju in gorčici.

logo

Več v opisu...

 

 
b2

Dekorativni komplet Mikro zelenjava - Listnati ohrovt

Listnati ohrovt uvrščamo v skupino desetih najbolj zdravilnih vrtnin. Je nizko-kalorična zelenjava z veliko vsebnostjo klorofila, železa in kalcija ter vitaminov A, B1, B2, C in K. Vsebuje tudi veliko mangana, vlaknin, bakra, triptofana, kalcija, vitamina B6, kalija, železa, vitamina E in magnezija. Je odličen dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam.
S pomočjo dekorativnega kompeta boste imeli svežo zelenjavo z okenske police (ter s tem veliko količino vitaminov in mineralov) na voljo v vseh letnih časih.


Dimenzije dekorativnega kompleta: 20 × 12 × 4.2 cm
Dimenzije embalaže: 20 × 16 × 5 cm
Posamezni dekorativni komplet vsebuje: sadilni pladenj, blazinico iz mineralnih vlaken, semena listnatega ohrovta

 

Enostavna uporaba

  1. Blazinico iz mineralnih vlaken namestite v sadilno posodo in zalijte z vodo (približno 3 dl). Semena enakomerno potresite po vsej površini blazinice in jih narahlo vtisnite vanjo. Semena previdno zalijte ali poškropite s pršilko.
  2. Posodo postavite na dobro osvetljeno mesto na okenski polici. Semena bodo vzklila v 3 – 7 dneh. V času kaljenja jih enkrat do dvakrat na dan popršite, tako da bo blazinica ostala vlažna. Izogibajte se stoječi vodi v posodi.
  3. Po kalitvi zalivajte oziroma pršite mlade rastline v skladu z njihovimi potrebami. Pri tem pazite, da se blazinica ne izsuši. Po 10 do 14 dneh je vaša mikro zelenjava pripravljena na uporabo. Rastlinice lahko s škarjami odrežete tik nad blazinico, ko se pojavi prvi par pravih (in ne kličnih) listov.
  4. Ko poberete vso mikro zelenjavo, zamenjajte blazinico iz mineralnih vlaken z novo ter ponovite celoten postopek setve. Na ta način vam bo svež vitaminski dodatek na voljo skozi vse leto, tudi pozimi.

URBANSPACE SE PREDSTAVI:

Smo podjetje Urbanscape. Ukvarjamo se s proizvodnjo kamene volne primerno za urbano uporabo. Izdelane imamo produkte za profesionalne vrtnarje (medij za hidroponiko), sistem zelenih streh, zeleno rolo za urejanje okolice in kot element visokih gred, ter kocke in kosmiči kamene volne ki se vmešajo v tla in bistveno povečajo sposobnost tal za zadrževanje vode ter zračnost tal. Razvili smo tudi darilni program za naše kupce, da se privadijo na naše materiale in ugotovijo prednosti našega materiala (manj zalivanja, več socvetji, večji pridelek).

us