Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

THINGS I MISS: MANŠETNI GUMBI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

THINGS I MISS: MANŠETNI GUMBI

180,00 €

Unikaten par manšetnih gumbov, ročno izdelanih iz enega kosa lesa, ki ostane po naravnem obrezovanju dreves. Kreiranje po konceptu naključnosti, ki oživlja skrite notranjosti hruške.

logo

LEPOTE HRUŠKOVEGA LESA

EDICIJA NAKLJUČNOSTI

Naključen rez.

Skrite notranjosti.

Glas lesa.

Navdih.

* Obvezna polja

 

 
b2

MANŠETNI GUMBI

Unikatni kosi. Vsakokrat drugačni, vsakokrat tako živi. Vsak par je ročno izdelan iz enega kosa hruškovega lesa. Razpolovimo ga in občudujemo skrito notranjost. Površina, ki nastane z naključnim rezom, pripoveduje zelo močno zgodbo lesa, notranjega glasu hruške. In prav tega si ne drznemo spreminjati. Površino, prav takšno kot je, uporabimo za lice manšetnega gumba.

Nosite jih v paru ali kombinirajte oblike med seboj. Naj vas navdihne skrita notranjost hruške, ki se odseva na površini gumba, potencial enega koščka lesa, svetleč detajl, vonj lesa in barva hruške. Majhen zaklad, ki bogati vašo podobo in ji pridodaja vsebino. Za ženske in moške. Za različne priložnosti. Od vsakodnevnih avantur do večernih užitkov. Pika na vaš i! Vedno!

Material: Hruškov les.

Dve liniji, dve formi: surova in finejša.

Velikost: Različne velikosti in oblike.


gumbi


THINGS I MISS

Blagovna znamka z vsebino.

Zgodba z odnosom.

Vizija trajnostno-vsebinskega koncepta oblačenja.

(Pre)drznost! Strast!


Kreiramo zgodbe oblačil. Vzpodbujamo nošnjo vsebine. Brezčasne in inspirirane z umetnostjo. Avtentičnost, Odličnost, Trajnostnost, Dediščina, Rokodelstvo in Strast so naše vrednote. V vseh pogledih in v vseh dimenzijah. Od skice do kreacije. Pomemben je človek, ki ustvarja, njegove roke in njegov odnos. Pomembno je bitje, ki bo kreacijo oživelo, vanjo odelo svoj vsakdan, svoje korake, svoj karakter, svoj ritem. Pomembna je zgodba nastanka tkanine, njene možnosti, posebnosti, potencial in karakter. Pomemben je proces kreiranja, izdelave. In pomembni so detajli. Skupina Things I Miss kreatorjev je skrbno izbrana. Prebujamo in brskamo za dragulji znanja naših prednikov in jih ponovno oživljamo v nadgrajenih konceptih, obogatenih formah in s (pre)drznostjo naše domišljije. Skoraj vsaki kreaciji, ki nastane v našem ateljeju, pustimo odtis ročnega; z nitjo in iglo ali s čopičem in barvo.

tim

 

POVEZANI IZDELKI