Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

BONATURA: Volnen vzglavnik

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

BONATURA: Volnen vzglavnik

39,80 €

Glavna značilnost volnenega polnila je odlična toplotna izolativnost, kar daje vzglavniku uporabnost tako pozimi kot poleti.

 

 

logo


Pridelke in izdelke Bonatura z vso skrbnostjo

pridelujemo skozi vso leto.

Zato smo na njih tudi ponosni!

Več v opisu...

 

* Obvezna polja

 

 
b2

Glavna značilnost volnenega polnila je odlična toplotna izolativnost, kar daje vzglavniku uporabnost tako pozimi kot poleti. Polnilo lahko vsebuje kar 30% vode in še vedno ne deluje vlažno. Vzglavnik tako zagotavlja prijeten spanec brez potenja, saj volna nase veže vlago in jo tudi hitro odda. Zato onemogoča razvoj plesni, mikroorganizmov in pršic. Primeren je tudi za alergike na pršice, saj volna odbija prah in pršice. Volnene kroglice kljub svoji mehkobi nudijo optimalno oporo vratu in glavi. V primerjavi z vzglavniki polnjenimi z luščinami je izjemno mehek in lahek.

Naravna ovčja volna ne zagotavljajo le visoko stopnjo ugodja ampak lahko pomaga pri:

  • glavobolu
  • migrenah
  • nespečnosti
  • blaži revmatske težave in
  • blaži bolečine pri kroničnih obrabah vretenc

UPORABA: Volnen vzglavnik je lahko primeren za vse od 3 leta starosti, ki si želijo kvaliteten, udoben in naraven spanec

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Vzglavnik ima všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke na 60°. Pranje polnila ni priporočljivo. Volnene kroglice čez čas samo z rokami zrahljamo. Praktična zadrga prav tako omogoča dodajanje, odvzemanje ali  menjavo volne. Priporočamo, da vzglavnik  vsaj 2 krat letno prezračite.

PREVLEKA: 100% bombaž preverjen po Evropskem Oeko-Tex-Standardu 100, ki zagotavlja da tekstil-prevleka ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje (kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih materialov).


BARVA: Naravna-bež

POLNILO: 100% naravno polnilo –slovenska ovčja volna iz eko reje.

 


BONATURA

Le živeti je potrebno z naravo in uživamo lahko pridelke in izdelke, ki nam jih narava širokogrudno ponuja. Pridelke in izdelke Bonatura z vso skrbnostjo pridelujemo skozi vso leto. Zato smo na njih tudi ponosni! Verjamemo, da vas bodo lokalni, domači pridelki prepričali z okusom in izdelki s kakovostjo. Le domače-lokalno pridelano vam zagotavlja, da so pridelki dejansko obogateni z vitamini in minerali.

narava