Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

BONATURA: MEŠANI VZGLAVNIK (AJDA+PIRA)

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

BONATURA: MEŠANI VZGLAVNIK (AJDA+PIRA)

27,80 €

Posebej mešani vzglavnik za sprostitev v vsakem trenutku.

 

 

logo


Pridelke in izdelke Bonatura z vso skrbnostjo

pridelujemo skozi vso leto.

Zato smo na njih tudi ponosni!

Več v opisu...

 

 

 
b2

Glavna značilnost ajdovih luščin je naravni antioksidant in rutin, ki delujejo antivirusno in blago antibakterijsko. Glavna značilnost pirinih luščin je naravna vsebnost kristalov kremenčeve kisline, ki delujejo na telo kot zdravilna glina. Mešani vzglavnik ima polnilo ajdovih in pirinih luščin v enakih količinah. Luščine nudijo masažni učinek-mikromasažo, zato lahko lahko pomagajo pri različnih bolečinah. Vzglavnik vas bo očaral z vonjem narave.

Vzglavnik ne zagotavljajo le visoko stopnjo ugodja ampak lahko lajša tegobe pri:

  • migreni (glavobolu)
  • bolečinah v vratnem delu hrbtenice, ramenih, zatilju in glavi
  • nespečnosti
  • v sklepih
  • izboljšujejo prekrvavitev

UPORABA: Mešani vzglavnik je primeren za vse od 5 leta starosti, ki si želijo kvaliteten, udoben in naraven spanec.

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Vzglavnik ima všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke na 60°. Praktična zadrga prav tako omogoča dodajanje, odvzemanje, menjavo ali čiščenje polnila-luščin. Priporočamo, da vzglavnik  vsaj 2 krat letno prezračite, da se polnilo prevetri  in vas ponovno očara z vonjem narave.

PREVLEKA: 100% bombaž preverjen po Evropskem Oeko-Tex-Standardu 100, ki zagotavlja da tekstil-prevleka ne vsebuje škodljivih snovi  za zdravje (kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih materialov).

BARVA: Naravna-bež

POLNILO: 100% naravno polnilo –sortirane in ročno prečiščene pirine luščine ter termično obdelane ajdove luščine iz ekološke pridelave.

 

 

BONATURA

Le živeti je potrebno z naravo in uživamo lahko pridelke in izdelke, ki nam jih narava širokogrudno ponuja. Pridelke in izdelke Bonatura z vso skrbnostjo pridelujemo skozi vso leto. Zato smo na njih tudi ponosni! Verjamemo, da vas bodo lokalni, domači pridelki prepričali z okusom in izdelki s kakovostjo. Le domače-lokalno pridelano vam zagotavlja, da so pridelki dejansko obogateni z vitamini in minerali.

narava