Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

ANTI-AGE NOČNA KREMA S TERANOM ZA OBRAZ KRASNA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

ANTI-AGE NOČNA KREMA S TERANOM ZA OBRAZ KRASNA

29,95 €

 Teran antioxidant complex

50 ml

Krasna Logo

 

KRASNA

je mlada blagovna znamka kraških izdelkov.

Več v opisu...

 

 
b2

Namenjena je negi pred spanjem. Vsak večer jo z rahlimi krožnimi gibi nanesite na očiščeno kožo obraza in dekolteja. Primerna je za vse vrste kože, še posebej za zrelo in občutljivo kožo. Vidno blaži znake staranja.

Sestavine: vino teran iz ekološke pridelave (kmetija Čotar), karitejevo maslo, hijaluronska kislina, olje mareličnih koščic, arganovo olje, vitamin E, squalan, resveratrol, beta glukan. EKOTERA d.o.o.

Podjetje, ki izdeluje naravno kozmetiko KRASNA, je doma s Krasa. V Ivanjem Gradu pri Komnu so leta 2008 zasadili poskusno polje s 7500 sadikami sivke. Sivko gojijo na 2,5 ha na popolnoma naraven način. So lastniki certifikata ekološke pridelave in predelave, kozmetična linija Krasna pa nosi certifikat naravne kozmetike.V njihovih nasadih raste 22.000 grmov te dišeče rastline, poskusno pa gojijo 20 različnih vrst. Vsako leto pripravijo tudi Festival sivke, kjer se zbere množica ljubiteljev te dišeče rastline. Ekotera na ta način omogoča obiskovalcem, da uživajo v dišečih vijoličnih poljih in preživijo čudovit konec tedna v družbi sivke.

Ekotera je s svojo kolekcijo KRASNA obogatila ponudbo kvalitetnih in ličnih proizvodov, izdelanih v Sloveniji.

Polje sivke na krasu, foto Andrej Žvan

Polje sivke na Krasu

Foto: Andrej Žvan