Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

THINGS I MISS: Elf’s little cape

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

THINGS I MISS: Elf’s little cape

120,00 €

 

Unikatno oblačilo za vse letne čase in več let. Za krila radovednosti in igrivost!

tim

Ena številka / 1 – 6 let.

 

 

 

 
b2

Elf’s little cape

Dolgotrajna kreacija za naše najmlajše!

Za radovednost in igro v vseh letnih časih, za več let!

 

 

Pokrivalo smo oblikovali nežno, skrojili udobno ter ga ročno izdelali z materinsko ljubeznijo in naklonjenostjo. To unikatno igralno oblačilo je uporabno skozi daljše obdobje otrokovega zgodnjega otroštva. Raslo bo z otrokom in mu nudilo popolnoma naravno zaščito v vseh letnih časih; ob svežih poletnih dnevih ali večerih za čez majico, spomladi in jeseni za čez jopico in v času zime za čez zimsko jakno za dvojno zaščito pred mrazom. Na pokrivalo smo zašili en majhen Things I Miss gumb za otrokov dotik in občutek sobivanja volne in lesa ter za majhno inspiracijo za čas proste igre in ustvarjanja.

Narejeno je iz kuhane volne, vlakna z zanimivo karakteristiko. Ko je volna kuhana, je v material ujetih na tisoče drobnih zračnih mehurčkov. Le ti tvorijo povsem naravno oviro pred visokimi in nizkimi temperaturami ter edinstven, naraven občutek ugodja pod oblačili iz kuhane volne. Hkrati omogočajo, da koža zadiha. Kot povsem naraven proizvod je potrebno kuhano volno zelo nežno čistiti. Naravni vosek v volni, lanolin, obda vsako posamezno volneno vlakno ter jo na ta način ščiti pred umazanijo in zahtevnimi okoliščinami. Ta naravna zaščita je tisto, kar naredi vse volnene izdelke tako enostavne za nego in vzdrževanje.

Če je na oblačilu nekaj manjših madežev, jih preprosto nežno skrtačite ali stresite. Morebitne nezaželene vonjave odstranite iz oblačila tako, da ga čez noč pustite na zraku ali pa ga obesite v kopalnico v času tuširanja. Ker je narejeno iz čiste volne, ki ima neverjetne ‘samočistilne’ lastnosti, le redko potrebuje pranje. Vendar, če čutite, da potrebuje dobro pranje v stroju, uporabite program za ročno ali program za hladno pranje (30°C) in okolju prijazno čistilo. Ne čistite s kemičnim čiščenjem. Ne sušite v sušilnem stroju. Ob ročnem pranju pustite oblačilo v vodi le kratek čas, ne drgnite ga ali ožemajte. Ko je pripravljeno za sušenje, ga le nežno razprite na brisačo, da se posuši. Oljčni gumb bo s časom spremenil barvo in razodel svoj pravi značaj. Enkrat na leto ga namažite s čebeljim voskom.

 

Material: 100 % volna, les oljke, rastlinske barve.

Velikost: Ena številka / 1 – 6 let.

 

 


 

THINGS I MISS

Blagovna znamka z vsebino.

Zgodba z odnosom.

Vizija trajnostno-vsebinskega koncepta oblačenja.

(Pre)drznost! Strast!


Kreiramo zgodbe oblačil. Vzpodbujamo nošnjo vsebine. Brezčasne in inspirirane z umetnostjo. Avtentičnost, Odličnost, Trajnostnost, Dediščina, Rokodelstvo in Strast so naše vrednote. V vseh pogledih in v vseh dimenzijah. Od skice do kreacije. Pomemben je človek, ki ustvarja, njegove roke in njegov odnos. Pomembno je bitje, ki bo kreacijo oživelo, vanjo odelo svoj vsakdan, svoje korake, svoj karakter, svoj ritem. Pomembna je zgodba nastanka tkanine, njene možnosti, posebnosti, potencial in karakter. Pomemben je proces kreiranja, izdelave. In pomembni so detajli. Skupina Things I Miss kreatorjev je skrbno izbrana. Prebujamo in brskamo za dragulji znanja naših prednikov in jih ponovno oživljamo v nadgrajenih konceptih, obogatenih formah in s (pre)drznostjo naše domišljije. Skoraj vsaki kreaciji, ki nastane v našem ateljeju, pustimo odtis ročnega; z nitjo in iglo ali s čopičem in barvo.

tim