Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

MADEBYBEARS: VEČNAMENSKA TORBICA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

MADEBYBEARS: VEČNAMENSKA TORBICA

29,00 €

Vzdržljiv material, ki ščiti vsebino, stabilnost na neravnih površinah, vzdržljiva zadrga, velika odprtina za večjo preglednost predmetov v njej, vse v eni torbici.

 

mbb

Več v opisu...

 

* Obvezna polja

 

 
b2

VEČNAMENSKA TORBICA

Vsaka MadeByBears™ večnamenska torbica je ročno narejena v Sloveniji. Njena značilna oblika zagotavlja njeno stabilnost na umivalniku in ostalih neravnih površinah. Zaradi vzdržljivega 5 mm debelega filc lahko v njej varno shranjujete raznolike predmete. Uporabite jo za kozmetiko, za telefonski polnilec ali kot peresnico.

 

 

Mala večnamenska torbica

Dolžina: 21,5 cm.

Širina (usnjena/gumijasta obroba): 12 cm.

Najvišji del torbice: 8 cm.

Mala torbica je primerna za shranjevanje ličil ali manjših predmetov, namenjenih vsakodnevni uporabi. Shranite jo lahko v svojo torbico in poskrbite, da vaši predmeti ostanejo urejeni in zbrani na enem mestu. Vanjo lahko shranite tudi polnilec za telefon, USB ključe ali ostale za vas nepogrešljive predmete. Lahko jo uporabljate tudi kot šolsko peresnico. V njej je dovolj prostora za zbirko barvic, voščenk in drugih šolskih potrebščin.

 

Velika večnamenska torbica

Dolžina: 28 cm.

Širina (usnjena/gumijasta obroba): 16 cm.

Najvišji del torbice: 12 cm.

Velika torbica je primerna za shranjevanje večjih predmetov, kot so šamponi, kreme ali geli za tuširanje. Zaradi vzdržljive in kakovostne zadrge, speljane po celotni dolžini, se torbica na široko odpre, kar omogoča večjo preglednost predmetov v njej.

 

 

 

TORBICA

Volneni filc je material, ki je izredno vzdržljiv in zračen. Njegova debelina (5 mm) vsebini torbice nudi dodatno zaščito. Torbice so izredno lahke in zagotavljajo urejenost vaših predmetov kjerkoli na poti. Oblikovane so tako, da stojijo na ravnih in neravnih površinah, lahko pa jih tudi obesite za za to prilagojeno zanko, narejeno iz usnja ali gume. 

Večnamenske torbice lahko podarite za posebne priložnosti, kot so rojstnodnevne zabave, ali kot lično oblikovano darilo z zgodbo in osebno noto. Unikatno oblikovanje in uporaba naravnih ter vzdržljivih materialov je naš recept za udobno in funkcionalno torbico, ki jo boste vedno nosili s seboj.

Čas izdelave 3–5 delovnih dni.

T2

 

MadeByBears™

MadeByBears™ izdelke krasi premišljeno oblikovanje, ki temelji na uporabnosti in estetiki. Prevladujoči material vseh izdelkov je volneni filc, ki je izredno lahek, zračen, vzdržljiv in koži prijazen material. Vsi izdelki so rezultat izključno ročnega dela v Sloveniji. Uporabljajo jih ljudje, ki so radi obkroženi z estetsko dovršenimi in uporabnimi ročno izdelanimi predmeti iz naravnih in toplih materialov.

MadeByBears™ smo družinska znamka medvedov različnih poklicev in pogledov na življenje. Pri snovanju izdelkov sodelujemo šivilja, arhitekt, grafični oblikovalec, učiteljica in še kakšna medvedja vrsta, saj menimo, da sta raznolikost pogledov in mnenj dober recept za kakovosten izdelek.