Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

EM KUHARSKI PRIPOMOČKI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

EM KUHARSKI PRIPOMOČKI

15,00 €

Komplet  kuharskih pripomočkov: tekstilni etui z leseno kuhalnico, žlico in nožem.


logo


Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

EM KUHARSKI PRIPOMOČKI

Komplet  kuharskih pripomočkov: tekstilni etui z leseno kuhalnico, žlico in nožem. Izdelani iz lesa iz slovenskih notranjskih gozdov. Barve lesenih delov se lahko razlikujejo, odvisno od kosa lesa, kot tudi v barvnih detajlih.

Komplet kuharskih pripomočkov je lahko tudi personalizirano darilo z izvezenim imenom na sprednjem delu etuia! Pišite nam in povejte vaše želje: info@slovenika.eu


Izberite si vašo najljubšo kombinacijo:

Barva:

rdeča

turkizna

zelena

oranžna

Vzorec blaga:

pike

rastline

geometrija

zelenjava

 

 

EM

EM unikatni izdelki je blagovna znamka, ki združuje ljubke igrače, unikatna oblačila za najmlajše, igralne komplete, družabne igre, unikatne izdelke za dom, vrt, prisrčna darila, dodatke za posebne priložnosti…

Rdečo nit, ali pa kar ključno vlogo, v EM unikatih ima 21 živalc. 21 avtorskih ilustracij, nekatere vesele, ljubke, navihane, začudene, ene malo lumpaste, nabrite... Ene bolj priljubljene med fanti, druge bolj razveselijo punčke in punce.

Živalce se v EM unikatih, v tehniki ročnega sitotiska, v več barvah, pojavljajo na različnih izdelkih; na oblačilih za otroke, igralnih kompletih- na primer Kuharski komplet, darilih, igrah, izdelkih za dom, predvsem pa so tudi samostojne pojave- Dvojčki!

Ustvarjanje z njimi, za njih in iz njih je pravo veselje! 

em