Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

ACTIVE CHAIR: MUSHY

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

ACTIVE CHAIR: MUSHY

247,00 €

Z Mushyjem boste omogočili otroku pravilen celosten razvoj telesa.

mushy

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

MUSHY

Ustvarili smo nov otroški stol, ki bo spremenil navade sedenja kot jih poznamo do sedaj. Razvili smo ga z mislijo na otrokovo prihodnost brez bolečin v hrbtenici, z razvitim ravnotežjem, večjo gibljivostjo telesa, boljšo koncentracijo in večjo ustvarjalnostjo.

Active Chair - linija za otroke MUSHY je namenjena otrokom med 2 in 8 letom starosti. Pri težavah s hrbtenico je edina prava pot preventiva, zato začenjamo z otroci, da se prične čim hitreje "trenirati" mišice, ki omogočajo oporo hrbtenici. Otroci se tudi najlažje privadijo na aktivno sedenje, kar jim bo v prihodnosti prineslo boljšo držo in konkretno zmanjšalo možnost težav s hrbtenico.

Mushy je dizajniran kot nagajiva mušnica, ki bo dodala dodaten kontrast v otroško sobo in vaše življenje. Narejen je iz vrhunskih materialov, kot so toga vzdržljiva jeklena/lesena konstrukcija, stimulativna trava, mehak penast sedež in pralne prevleke.

Izbirate lahko med tremi velikostmi (velikost izberete glede na višino vašega otroka, zato da ima ves čas sedenja kolenski kot 90-100°) in štirimi barvami prevlek (rdeča, siva, bež in vijolična).


Zagotovite svojemu otroku prvi aktivni stol na svetu, Active Chair – Mushy, ki:

  • spodbuja pravilno držo pri sedenju in nudi pravilen razvoj hrbtenice
  • izboljšuje ravnotežje ter krepi hrbtne in trebušne mišice
  • povečuje koncentracijo in spodbuja kreativnost
  • je enostaven za vzdrževanje zaradi pralnih prevlek
  • je narejen iz kvalitetnih materialov brez alergenov
  • je testiran na Inštitutu za kineziološke raziskave
  • je priporočen s strani Pedokinetike®ac

PODATKI:

Leto izdelave: 2016

Dimenzije: S - 40x40x26cm, M – 40x40x32cm, L – 40x40x38cm

Teža: cca. 5kg

 mushy1

 

ACTIVE CHAIR

Active Chair je znamka aktivnih stolov, ki so popolnoma edinstveni v svetu, saj so skonstruirani tako, da uporabnik prvič ne potrebuje samodiscipline, da ohranja pravilno držo pri sedenju - brez nevarnih in škodljivih vzmeti ali gum. Preprosto, z naravnim krožnim gibanjem sedalnega dela stola se krepijo hrbtne in trebušne mišice, ki nudijo hrbtenici oporo za pokončno držo, ob tem pa se izboljšuje tudi koncentracija in kreativnost.

Stolu to omogoča poseben krogelni zglob, vpet v togo jekleno strukturo, na katerega uporabnik nima vpliva - torej vedno deluje enako. Zasnova stola je patentirana, testirana na Inštitutu za kineziološke raziskave (kot edini stol na trgu) ter podprta s strani strokovnjakov ergonomije in pedokinetike.

Gre za edini stol, ki ima vrtišče točno na sredini sedalne osi, kar najbolj ugodno vpliva na gibanje hrbtenice. Z Active Chair boste ponovno občutili prvinskost gibanja.

POVEZANI IZDELKI