Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

SLOVENSKA PRUČKA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

SLOVENSKA PRUČKA

99,00 €

Pušča odprta vrata naši domišljiji in ponuja mnogo načinov uporabe.

LOGO


Več v opisu...

 

 
b2

SLOVENSKA PRUČKA

Pručka je že od nekdaj nepogrešljiv predmet v družini. Že na prvi pogled izstopa njena vsestranskost, saj pušča odprta vrata naši domišljiji in ponuja mnogo načinov uporabe. 

V iskrivem otroškem svetu se lahko spremeni v stolček, mizico, igralno površino, podstavek za tablice, kjer lahko gledajo risanke ali filme, trdnjavo ali prostor za odlaganje igrač. Hkrati je tudi nepogrešljiv pomočnik, kadar želi otrok doseči višje dostopne police. Tako je Slovenska pručka tudi unikatna pomočnica, ki malim nadobudnežem pomaga do prvih pomembnih odkritij v stanovanju.

Za šolarje in študente je pručka pogosto dodatek, ki jih lahko vrne v otroštvo, po drugi strani pa jim ponudi nova doživetja. Vanjo lahko odložijo mobilni telefon, tablični računalnik in mnoge druge stvari, ki jih želijo imeti pri roki. Pručka je lahka in priročna, zato jo lahko kamor koli nesejo s seboj.

Odrasli pogosto opazijo in cenijo estetsko vlogo tega modnega dodatka, ki je hkrati povezan z mnogo družinskimi dogodivščinami. Pručka je izjemno priročna kot podpora za noge, ki pripomore k bolj zdravi prekrvavitvi in nas ohranja zdrave. Prav tako je tudi uporabna podloga, kadar je potrebno iz visoke omare doseči kakšen že skoraj pozabljen predmet. Po napornem dnevu mnogokrat prija tudi sesti nanjo, si oddahniti in iz druge perspektive pogledati vse okoli sebe.

 


Slovenska pručka je izdelana iz masivnega hrastovega lesa. Odlikuje jo eleganten in brezčasen dizajn, ki se odlično poda tako v tradicionalno opremljen kot v moderen dom. Slovenska pručka v sebi skriva poseben prostorček, kamor je možno odložiti različne predmete in jih za nekaj časa skriti ali umakniti pred drugimi, včasih tudi zaradi nagajivosti. Hkrati je lahko tudi priročen prostor za shranjevanje drobnarij, za katere boste odslej vedno vedeli, kje jih najdete.

Les, čiste linije in pridih narave so protiutež hrupnemu in natrpanemu vsakdanjiku. Slovenska pručka pritegne naš pogled z unikatnim dizajnom, nas premami z nežnim dotikom ter navduši s funkcionalnostjo. Pri kreiranju smo razmišljali o potrebah sodobnega človeka in ji dali pečat sodobnosti. Vgrajen ima poseben predalček, v katerega lahko na varno odložite mobilnik, tablični računalnik in drugo tehnologijo.

Pručka je bila že od nekdaj simbol duše doma in lahko s svojo brezčasnostjo kateremu koli prostoru doda prav posebno piko na i. Vzpodbuja vas, da jo uporabite za različne namene in vsak dan vam lahko služi za druge stvari.

Oblikovalec pručke: Matic Treven

Izdelana je iz slovenskega lesa, v mizarski delavnici Florjančič.

O

 

POVEZANI IZDELKI