Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Quickshoelace  vezalka

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Quickshoelace vezalka

16,90 €

 Quickshoelace – najhitrejša slovenska vezalka!

qsl

 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

 Quickshoelace – najhitrejša slovenska vezalka!

Quickshoelace je vezalka, ki se ne zaveže, ampak zapne! Inovativna elementa Quickshoelace vezalke sta zaključni obroček in kovinski nastavek, ki se ga vstavi v gornjo luknjo za vezalke na obuvalu. Quickshoelace vezalke so elastične in barvite, zato se prilegajo vsem obuvalom.

Modne barve in kovinski deli vezalk, ki se kot modni dodatek skombinirajo z različnimi modnimi obuvali, bodo navdušili predvsem mlade. Ker pa se elastika samodejno prileže vsakemu obuvalu, zavežejo oz. zataknejo pa se samo z eno roko,  so primerne za vse generacije, otroke in starejše, pa tudi za ljudi s posebnimi potrebami, avtizmom in artritisom.

 

V simpatični škatlici, ki spominja na paste za čevlje, boste našli:

• 2x Quickshoelace vezalki dolžine 1,2m z okrasnim obročkom na koncu in v izbrani barvi iz palete BASIC, NEON ali PRESTIGE

• 4 kovinski nastavki (stožčasti ali okrogli)

• Navodila

 

 

QUICKSHOELACE SE PREDSTAVI:

Quickshoelace vezalke so izdelek slovenskega oblikovalca Knez Davida, za katerega je v letu 2017 prejel Nacionalno priznanje najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v kategoriji mladih podjetij.

 

David je po dokončani strojni fakulteti z dvoletnim delom v orodjarni zbral dovolj sredstev in predvsem poguma, da je udejanil idejo za linijo izdelkov Quickshoelace. K temu je pripomogel tudi izjemen dosežek na platformi množičnega financiranja Kickstarter, saj so zbrali skoraj osemkrat več denarja od zadanega cilja. S svojo osredotočenostjo, vztrajnostjo in skupnim reševanjem problemov je postal navdih mnogim mladim podjetnikom, ker kot pravi sam: »Vsak projekt dokončam, ne glede na rezultat. Včasih traja dlje kot zastavljen cilj, vendar na koncu ugotoviš, da je bilo vse še toliko boljše.«


POVEZANI IZDELKI