Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

PREPROSTE STVARI ZA MALE DLANI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

PREPROSTE STVARI ZA MALE DLANI

19,90 €

Mavrica izdelkov, ki bo pri ustvarjanju navdušila male in velike ustvarjalce.

Za ustvarjanje z otroki različnih starostnih skupin.


rada kos


RADA KOS

Njen hobi je njeno življenje.

Več v opisu...


 

 
b2

V knjigi najdete več kot 150 čudovitih izdelkov, primernih za ustvarjanje z otroki različnih starostnih skupin, ki radi ustvarjajo sami ali s pomočjo staršev. Priročnik je tudi dobrodošel pripomoček vzgojiteljicam in učiteljicam za popestritev njihovega dela. Po korakih opisani postopki izdelave so nazorno prikazani s slikami. V zadnjem delu so tudi motivi za pomoč pri ustvarjanju v pravi velikosti izdelkov. Primeri izdelkov so namenjeni ustvarjanju v različnih letnih časih in priložnostih: na počitnicah, ob obdarovanju, praznovanju, otroških zabavah, krašenju otroških sobic in izdelavi voščilnic. Izdelki, opisani v knjigi, so narejeni iz najrazličnejših dostopnih materialov.

Trda vezava, 72 strani, 30 različnih tehnik, 150 primerov, fotografije izdelkov, fotografije postopkov, opisi materialov in pripomočkov za delo. Podrobno so opisane tehnike izdelave. Potek dela po korakih je prikazan s fotografijami.

ISBN 978-961-92238-2-6 | Priročnik


RADA KOS

Rada Kos se je po končanem študiju na tekstilni fakulteti v Ljubljani posvetila slikanju na svilo. V iskanju novih izzivov in v želji po posredovanju svojega znanja drugim, je ustanovila Ustvarjalne delavnice, kjer se srečuje s številnimi ljubitelji ustvarjanja, s katerimi deli svoje bogate zamisli. Svoje ideje je strnila že v nekaj svojih knjižnih izdelkih. Je avtorica številnih uspešnic iz zbirke Ustvarjalni priročniki in tudi urednica revije Prostočasnik. Oblikuje in ustvarja že od nekdaj, vse kar dela, dela z veseljem in strastjo. Njen hobi je njeno življenje.


POVEZANI IZDELKI