Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

VILU LUČKA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

VILU LUČKA

50,00 €

Lučka, ki združuje edinstveno kombinacijo narave in oblikovanja.

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Lučka VILU

Lučka VILU združuje edinstveno kombinacijo narave in oblikovanja.  Izdelana je iz skrbno izbranega, kvalitetnega lesa ameriškega oreha, javorja, bukve ali hrasta. Les je premazan z bio lanenim oljem. Površinsko obdelana plast je mat videza.

 

 

Ekološko prijazno, ročno izdelano lučko povezuje 17 elastik, ki tvorijo unikatno obliko. K lučki smo priložili dodatnih 17 elastik, ki jih lahko z nekaj domišlije prepleteš po svoje in ustvariš svoj VILU.

 

 

Lučka ima vgrajeno E14 grlo za žarnico. Svetilki je priložena LED žarnica z močjo do 4W, ki se preko priključnega kabla s stikalom, napaja iz omrežne napetosti 220V/240V 50Hz. Kabel ima vtikač namenjen za uporabo na standardni evropski vtičnici oznake CEE 7/16.

 

 

Lučka je v celoti ročno izdelana v Sloveniji. Deli, ki so tovarniške izdelave so kupljeni pri slovenskih dobaviteljih.

 

 

Mere:

Š: 14 cm
G: 10.5 cm
V: 20 cmVilu zgodba

 

Prva lučka je nastala izpod rok spretnega fanta za darilo dekletu, ki se nikoli ni odzvalo. Leta so minila, srčna razpokica se je zacelila in srečal je novo dekle. Tokrat je bilo nekaj drugače. Posebej zanjo je ustvaril nov VILU. Bila je očarana in jo ponosno predstavila svojim najbližjim. Povezali so se v pridno ekipo in prvotno VILU lučko preoblikovali v izdelek, za katerega želimo, da ga imate tudi vi!

 

 

VILU ni samo lučka. Z njeno zgodbo želimo predstavljati upanje, ko mislite, da ga več ni. Je simbol ljubezni, ki traja. Naj vam pomaga ustvariti lep ambient v vašem prostoru, vam sveti in daje toplino, kot jo daje nam.

 

 

VILU lučka je ročno delo in je v celoti izdelana v Sloveniji. Sestavljena je iz ne lepljenih kosov lesa, skupaj jih drži 17 elastik, katere lahko prepletete po svoje.

 

Vklopi domišljijo, vklopi svoj VILU.


ekipa Vilu

 


POVEZANI IZDELKI