Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

LO LEDVENA OPORA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

LO LEDVENA OPORA

45,60 €

 Ledvena opora LO... idealna podpora Vaši hrbtenici.

Zračna, anatomsko oblikovana in strukturirana, prilagodljiva in zanesljiva opora, ki se prijetno prilega telesu.

Ledvena opora LO logo

 

LO Ledvena opora

Je plod dolgoletnih izkušenj in znanj skupine strokovnjakov.

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

LO LEDVENA OPORA IN PAS

»LO original« je edinstvena ledvena opora, edinstvenih karakteristik, odlikuje jo izredna zračnost, saj je zunanja prevleka izdelana iz t.i. 3D materiala »Airmesh«. Prevleka Airmesh zagotavlja izrazito zračnost, kar pripomore k zmanjšanemu potenju telesa.
Prevleko je mogoče tudi sneti in enostavno oprati ali pa zamenjati z novo, v drugačnih barvnih odtenkih – kmalu na razpolago – ter si tako barvno prilagoditi LO svojemu prostoru, delovnemu stolu, avtomobilu…
Izdelek LO original je trenutno na razpolago v črni barvi.
LO classic ima svoje ležišče/oprijemališče za pas, ki vam bo zagotavljal stabilno pozicijo na izbranem sedežu oz. stolu.

LO je namenjen:

  • osebam s kroničnimi ali občasnimi bolečinami v ledvenem delu hrbtenice in/ali v vratu
  • VSEM, ki se zavedajo pomembnosti pravilnega načina sedenja, s tem pa ohranjajo svojo hrbtenico v naravnem položaju
  • VSEM nosečnicam
  • osebam z naslednjimi zdravstvenimi težavami: post-operativnimi bolečinami v kolkih in hrbtu, išiasom, skoliozo, spondilozo, fibromialgijo, fasetnim sindromom, hemoroidi.

 

V primeru, da z nakupom niste zadovoljni, nam lahko izdelek, nepoškodovan, zapakiran v kompletni originalni ter nepoškodovani embalaži, vrnete, in sicer v roku 30 dni od nakupa. Stroškov dostave ne krijemo.

lo LEDVENA OPORA

Ledvena opora LO je plod dolgoletnih izkušenj in znanj skupine strokovnjakov, podkrepljena z zdravstvenimi težavami snovalca izdelka ter njegovimi terapevti.

Izdelek je snovalec prvotno razvil za svojo lastno rabo. Zaradi dolgoletnih bolečin v ledvenem delu hrbtenice ter nezmožnosti za običajno aktivno življenje, se je odločil narediti temu konec in dal izdelati ledveno oporo po lastni zamisli. Poznavanje uporabljenih materialov, tehnologij, kot tudi sodelovanje s strokovnjaki s področja je pripeljalo do končne oblike izdelka, ki je prešel v testiranje.

Kdo bi bil primernejši za testiranje ledvene opore, če ne »bolnik«, oz. snovalec sam, ki je hitro spoznal, da se kakovost življenja z uporabo ledvene opore LO hitro izboljšuje.

Tudi »okolica« in stroka, torej terapevti, s katerimi snovalec sodeluje, so dobili izdelek v test in bili navdušeni.

In kar je še pomembneje, tudi osebe, ki nimajo težav z bolečinami v hrbtenici, so izrazile zelo prijetno počutje, saj do tedaj sploh niso vedeli, kako blagodejno lahko ledvena opora vpliva ob tako preprostem »dejanju«, kot je sedenje.

Ideja je bila rojena. LO vsakemu, ki mu uporaba lahko izboljša kakovost življenja. Tako preprosto.

Ledvena opora LO

Ledvena opora LO

Foto: Dragan Zlatanović

POVEZANI IZDELKI