Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

FLORIDEJA ŽEPEK ENOJNI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

FLORIDEJA ŽEPEK ENOJNI

18,00 €

Dimenzija: širina 25 cm, višina 24 cm.

Z  dodano žepnico.

florideja

 

Žepki FLORIDEJA so inovativni sistemi za vertikalno vzgojo

okrasnih rastlin, zelišč in dišavnic.

Več v opisu...

 

 
b2

Enojni žepek za notranjo in zunanjo uporabo:

- vodoodporna cerada na hrbtni strani in na dnu; filc debeline 0.5cm

- dimenzija: širina 25 cm, višina 24 cm.

- barva: svetlo siva

Žepek bolj robustne izdelave za zunanjo in notranjo uporabo je izdelan iz cerade in debelejšega filca, ki dobro vpija vodo in je še posebej odporen na vplive okolja (močno sonce, dež..), kljub temu pa prepušča zrak in zagotavlja rastlini optimalno zračnost in navlaženost koreninskega sistema. Cerada na hrbtni strani in na dnu žepka preprečuje vlaženje stene ter kapljanje.

Za samostojno uporabo ali sestavo kompozicij. Modularna enota, ki jo poljubno kombiniramo z ostalimi sistemi. Za pritrjevanje na steno žepek enostavno obesite na žeblje ali vijake enotočkovno ali dvotočkovno.

V ceno je vključena tudi ŽEPNICA s Tyvekom in dvojnim dnom.  

Žepnica je koristna za enostavno presajanje, lažjo menjavo rastlin - idealno za enoletnice, prav tako žepnica ohranja čistočo žepka, dvojno dno spodnje žepnice omogoča boljšo drenažo, Tyvek pa prepušča zrak in je hkrati neprepusten za vodo.

Odvečna voda se tako nabira v dvojnem dnu žepnice, ki onemogoča prenamočenost zemlje in preprečuje gnitje korenin.Voda se preko vpojnega filca ponovno vpije v zemljo, ko se ta izsuši.

Material in velikost žepnice:

  • poliestrski filc (0.15 cm), Tyvek
  • dimenzije: širina 12.5 cm, višina 13 cm
FLORIDEJA

Stenski žepki ter posebni lončarovniki iz umetnega filca in cerade so primerni tako za notranjo kot zunanjo uporabo. V njih se dobro počutijo skoraj vse vrste okrasnih rastlin, zelišča in dišavnice ter celo kakšne viseče jagode in lončni paradižnik!

Iz enojnih, dvojnih, trojnih ali sistemov žepkov, izdelanih po meri, si lahko sestavite pravo malo oazo zelenja, ki bo okrasila in popestrila vsak notranji prostor, teraso ali balkon. Floridejini izdelki so enostavni za vzdrževanje, rastline se v njih odlično počutijo in le z malo truda ter znanja bo vaša zelena stena še posebej v zimskem času pomagala očistiti in navlažiti suh zrak v zaprtih in dostikrat zatohlih sobah, da boste lahko z veseljem zadihali s polnimi pljuči!

Floridejini izdelki iz poliestrskega filca ne plesnijo, imajo dolgo življensko dobo, montaža oziroma pritrjevanje na različne (vertikalne) površine (notranje in zunanje stene, stojala..) pa je preprosto, uporabite lahko kar žeblje, vijake ali kovinske kaveljčke.

FLORIDEJA