Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

EUREKA PEN

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

EUREKA PEN

99,00 €

Eureka Pen - "Pojasni svoje misli"

Leseno pero, da lažje najdemo rešitev


ze

Več v opisu...* Obvezna polja

 

 
b2

Eureka Pen

Dejanje pisanja se obrne na analitično-racionalni del naših možganov. Medtem, ko je naša leva možganska stran zasedena, je naša desna stran svobodna za ustvarjanje, intuitivnost in občutek. Skratka, pisanje odstrani miselne bloke in vam omogoča, da uporabite vse možgane, da bolje razumete sebe, druge in svet okoli sebe.
(Zdravstvene koristi dnevnika, Maud Purcell, LCSW, CEAP)

Ali poznate prednosti ročnega pisanja? Omogoča vam, da pojasnite svoje misli in občutke in je tudi dobro orodje za reševanje problemov; pogosto lahko rešimo problem in lažje najdemo rešitve na papirju.

Pisanje o travmatičnih dogodkih nam pomaga, da jih obdelamo tako, da popolnoma raziščemo in sprostimo vključena čustva ter s tem vključimo obe polobli možganov v proces in tako omogočimo, da se izkušnja popolnoma vključi v svoj um. ZenEgg se predstavi:

Gašper Premože je na idejo izdelave takšnega predmeta prišel, ko je ugotovil, da si zaradi hitrega tempa življenja pogosto pozabi vzeti čas zase: “Ko sem bil pod stresom, ujet pred računalniskim ekranom, sem popolnoma spregledal dejstvo, da z mislimi nisem pri stvari.”

Vse to je močno vplivalo na njegovo delo, zato se je odločil svoj čas posvetiti oblikovanju predmeta, ki bi ga opomnil, da si mora vzeti trenutek zase. “Ljudje smo čutna bitja, vedno imamo kaj v rokah. Doumel sem, da vsak predmet, ki ga držimo, vabi k neki aktivnosti. Ravno zato sem želel oblikovati predmet, ki bi nas vzpodbudil, da se odklopimo,” pravi Gašper.

"ZenEgg s svojim umirjajočim zibanjem uprizarja prehod v umiritev, zen, balansiranje – tisto, kar želimo doseči v času, ki si ga vzamemo zase, se izprašamo, razmislimo in pohvalimo ali izrečemo pozitivne misli in afirmacije ter se prestavimo v stanje miru in moči,” izkušnjo opisuje oblikovalec.

gp

POVEZANI IZDELKI