Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

TATIKALAMAR: BRALNIK SONCE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

TATIKALAMAR: BRALNIK SONCE

35,80 €

"Ko nas branje popelje v sanje."

logo

 Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

BRALNIK SONCE je dizajnerski produkt za vse ljubitelje branja knjig, blazinica z ovitkom za knjigo iz naravnega materiala  (100% bombaž) in naravnega polnila (ajdove luščine).

Bralnik Sonce ima dve funkciji, saj blazinica nosi knjigo v ovitku in nam lajša branje. Ovitek lahko tudi odstranimo, tako nam ostane samo blazinica, ki je zaradi anatomske prilagodljivosti primerna za počitek.

"Ko nas branje popelje v sanje" je slogan, ki je nastal, ker so mnoge prijateljice na blazinici zaspale. 

 

Dimenzije:

blazinica: cca 21cm x 21 cm x 11cm

ovitek za knjigo : cca 19 x 24,5 cm

Vzdrževanje: nepralno TatiKALAMAR

Tatjana Kalamar Morales uživa v oblikovanju, ko si lepo, funkcionalno in udobno prijateljsko podajajo roke. Obožuje naravne materiale kot so kakovostno dvojno mercerizirani bombaž, svila in lan. Njene blazinice so tako iz naravnih tkanin in polnil. Uporablja ajdove luščine, zaradi pozitivnih lastnosti, predsvem pa zaradi popolne anatomske prilagodljivosti. Od nekdaj rada bere, zato je iskala rešitev za utrujene roke od držanja knjige ali iPad-a.

Kot bivša Murina modna oblikovalka ji natančnost ni tuja, novi izziv pa je sprejela tudi v New York-u, kjer se je izpopolnjevala v digitalni grafiki (Parsons-NY). Tam  je živela in ustvarjala dve leti, nemalokrat pa je imela težave z imenom Tatjana. Ker so jo že od nekdaj klicali Tati, je nastalo podjetje TatiKALAMAR. Danes oblikuje produkte, še vedno pa je povezana tako z modnim oblikovanjem kot tudi svetovanjem.

 tati


POVEZANI IZDELKI