Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

SVICHKA: Figa z rjavim sladkorjem

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

SVICHKA: Figa z rjavim sladkorjem

6,00 €

Svečke dvigujejo razpoloženje, potolažijo žalost, ustvarijo romantično vzdušje. SVICHKE so mladostne, aromatične in izdelane iz sojinega voska.

logo


Več v opisu...

 

 
b2

NEKAJ DIŠEČEGA

 

Figa z rjavim sladkorjem bo vaš dom napolnila s svežino. Eksotična in zanimiva mešanica ter neverjeten sproščujoč vonj.

Dišeče SVICHKE Nekaj dišečega so ročno izdelane sveče iz 100% naravnega sojinega voska, brez GSO (gensko spremenjenih organizmov).  Dodajajo jim skrbno izbrane dišave, ki ne vsebujejo ftalatov in parabenov. V svečkah Nekaj dišečega je uporabljen le bombažni stenj brez cinka ali svinca. SVICHKAM pa dodano vrednost daje tudi zunanja embalaža, saj jo izdeluje invalidsko podjetje iz Krškega.

Svečke dvigujejo razpoloženje, potolažijo žalost, ustvarijo romantično vzdušje. SVICHKE so mladostne, aromatične in izdelane iz sojinega voska.

Čas gorenja: vsaj 25 ur

Teza voska: ± 110g

 


SVICHKA SE PREDSTAVI:

SVICHKA nastaja v Prlekiji, ki ostaja dobro skriti zaklad in kjer živita in ustvarjata, Martina in Aleš. Svečarstvo živita na popolnoma svež način. Strast do svečk je pri Martini prižgal dedek. On je zasnoval podjetje, ki ga je pri svojih enaindvajsetih prevzela v svoje roke. In srce. Z Alešem svečke doživljata kot predmete z izredno simbolno močjo, ki v naša življenja vnašajo svetlobo, toploto in lepoto. Svečke dvigujejo razpoloženje, potolažijo žalost, ustvarijo romantično vzdušje. SVICHKE so mladostne, aromatične in izdelane iz sojinega voska.

Z vinskimi PONOVNO DIŠEČIMI SVICHKAMI se naštetim dimenzijam pridružuje ponovna uporaba. Nadgrajene in ponovno uporabljene vinske steklenice nosijo zgodbo o identiteti, opojnosti, žlahtni svetlobi, enostavnosti, pristnosti in času. Našem času, ki ga moramo ceniti in doživljati v polnosti. Kakovost življenja se ne meri v količini vina, ki ga popijemo, in ne v številu svečk, ki jih prižgemo. Meri se v polnosti trenutkov, ki jim je bila priča posamezna vinska steklenica. Takrat, ko je bila vino, in zdaj, ko je PONOVNO DIŠEČA SVICHKA.

Ustvarjajmo skupaj rahločutne trenutke ob soju SVICHK.

 

SVEČKE