Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

BUNT: BELEŽKA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

BUNT: BELEŽKA

7,80 €

Lahka, priročna beležka. Ustvarjena za odkrivanje novega, komaj čaka, da ji pokažeš svoj svet.

logo


Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

BELEŽKA

A6, 32 strani, brezčrtna, ročno izdelana

Lahka, priročna beležka. Ustvarjena za odkrivanje novega, komaj čaka, da ji pokažeš svoj svet.

Beležke so ročno šivane in ustvarjene iz recikliranega papirja. Med platnice in knjižni blok je vstavljen paus papir, na katerem je povečan detajl vzorca. Na naslovnico je vzorec vtisnjen z globokim tiskom, zato je rahlo reliefen, prijeten na otip. Beležka je pošita po hrbtu, ki ga dodatno ščiti še nežen, svetlo siv knjigoveški trak.

 

 

PREDSTAVITEV

bunt, gl. - ustvarjati izdelke, ki pripovedujejo pisane zgodbe

Ustvarjalnica in oblikovalski studio Bunt je rezultat sodelovanja štirih natančnih rok, ki s svojim na trenutke zasanjanim pristopom v izdelke vnašajo romantične, umirjene tone. Minimalistično oblikovan slog dopolnjujejo nežne barve in vzorci.

Najini izdelki so skrbno izdelani in narejeni v manjših kolekcijah, saj vsakemu izdelku dodava osebno noto. Spoštujeva obrtniške tradicije in naravne materiale in pri svojem delu zagovarjava konstanten razvoj. Pri ustvarjanju dopuščava svobodo različnim oblikam in medijem. Z željo po vedno novih spoznanjih tako enkrat poprimeva za šivalni stroj, spet drugič za lončeno vreteno. Navdih za zgodbe, ki jih želiva skozi izdelke predstaviti, najdeva v odsevih na morski gladini, geometriji vzorcev, raznolikih teksturah, zanimivih zgodbah, nepravilnostih, spontanih izletih, v majhnih in življenja polnih pozornostih. Z oblikovanjem vnašava v svet svežino nama ljubih barv, vzorcev in materialov.

ekipa


POVEZANI IZDELKI