Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

THE SLOVENIA LAKES

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

THE SLOVENIA LAKES

39,99 €

Vodnik po najboljših slovenskih jezerih
100 top jezer | Nešteto potovalnih idej | 1 očarljiva dežela | 1 strastni ljubitelj jezer| 1 fantastična knjiga

Manca Korelc – pismo jezerom

 

 
b2

THE SLOVENIA LAKES 

Najlepša in najizvirnejša oda jezerom Slovenije. Besedilo je v slovenskem in angleškem jeziku. V knjigi najdete izbrana jezera v vseh oblikah, ki jih mora obiskati vsak Slovenec.

Vodnik po najboljših slovenskih jezerih

100 top jezer | Nešteto potovalnih idej | 1 očarljiva dežela | 1 strastni ljubitelj jezer| 1 fantastična knjiga

Manca Korelc

Knjiga je nastala izpod peresa slovenskega dekleta, ki se je odločilo obiskati vsa slovenska jezera s kolesom. Navdihnjena z več stotimi jezeri po vsej državi, je skrbno izbrala 101 jezero, ki bi jih moral obiskati vsak Slovenec. Ko boste prišli do konca knjige, boste vedeli vse o slovenskih jezerih (in Manci) in dobili motivacijo, da jih raziščete.

Je najbolj srčna knjiga o jezerih. NI turistični vodič, marveč oda vodi. Napisana je v slovenskem in angleškem jeziku na 312 straneh.

Dobrodošli v Sloveniji – deželi jezer

The Slovenia Lakes knjiga bo predstavila največje, najvišje jezero, najgloblje, najvišje in najnižje jezero v Sloveniji. Spoznajte vsa slovenska jezera v presežnikih. Knjiga vam bo predstavila posebna slovenska jezera – taka v obliki srca, presihajoča jezera, podzemna jezera in najbolj zanimive zgodbe o jezerih. Ste vedeli, da je Slovenija dežela zmajev?

Jezerski izleti

Na koncu knjige vas avtorica povabi k 9 izletom med jezera in 3 kolesarske ture. In ker želi, da jezera ne ostanejo le v knjigi, vas vabi, da si na koncu knjige zapišete, kam se boste odpravili.

Vabimo vas v izjemen svet očarljivih slovenskih jezer.

  


Dodatne informacije

Podrobnosti izdelka N/A

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: