Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Čokoladna pisma Lucifer

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Čokoladna pisma Lucifer

3,80 €

Ročno izdelano čokoladno pismo.

Izbirate lahko med belo, mlečno,

temno in belo-temno čokolado.

lucifer logo

 

Dobrodošli v pravljični čokoladnici,

iz katere diši po svežih užitkih in praženi domišljiji.


* Obvezna polja

 

 
b2

LUCIFER. NEBEŠKO DOBRA ČOKOLADA

Dobrodošli v pravljični čokoladnici, iz katere diši po svežih užitkih in praženi domišljiji. Kar okusite, je doživetje najslajše čokolade. Izdelane z občutkom za najboljše, iz najkakovostnejših sestavin. Naj vas očara, kot je očarljiv svet izdelovanja čokolade.

V centru mesta Velenje, v bivših prostorih KSC-ja, je čudovita kavarna in čokoladnica Lucifer. Sredi udobnega in razkošnega ambienta, kjer diši po čokoladi, vselej najdete čas za nebeško dobre užitke – čokoladne stvaritve Lucifer.

cokoladnica

Zgodba o Lucifer Chocolate se je začela z veliko ljubeznijo do čokolade in želje po ustvarjalnosti. Iz prvih ročno izdelanih čokoladnih pralinejev je v kratkem času zrasla pravljična čokoladnica, ki sta ji kmalu sledili tudi prodajalna in kavarna. Izbor vrhunskih čokoladnih izdelkov je pester in za vsakega se nekaj najde – od pralinejev in tortic najrazličnejših okusov do čokoladnih tablic, vroče čokolade, marmelade in čokoladnih namazov ter najrazličnejših darilnih bombonier. Vsi izdelki so zaviti v elegantno embalažo, ki ohrani njihovo svežino in kakovost.

Atraktivni in priljubljeni so personalizirani čokoladni izdelki, ki so unikatni in resnično nekaj posebnega. Z logotipom podjetja, fotografijo ali osebnim sporočilom lahko obogatijo sam izdelek ali embalažo in mu dodajo oseben pečat.

Vsi izdelki Lucifer Chocolate so ročno izdelani, oblikovani s spretnostjo in z občutkom, kar se izraža v originalnosti oblik in okusov. Uporabljena kakavova zrna prihajajo iz daljnih dežel okoli ekvatorja, kjer rastejo najboljše vrste kakavovca, ki vsebujejo prefinjene arome. V kombinaciji z vrhunskimi okusi in dodanimi sestavinami s celega sveta so izdelki Lucifer Chocolate užitek, ki si ga boste zaželeli znova.

Zaradi pestre in kakovostne ponudbe tako čokoladnih izdelkov kot dogajanja v kavarni, se krog ljubiteljev Lucifer Chocolate nenehno širi. Poleg spletne strani in skupine oboževalcev na socialnem omrežju Facebook imo tudi člane kluba ljubiteljev kavarne, ki imajo kot zvesti kupci in ljubitelji kavarne pripravljene tudi številne ugodnosti. Ob posebnih priložnostih jim zagotovimo popust, povabimo k prvemu poskušanju novih čokoladnih dobrot in pripravljajo posebne dogodke.

Sami začetki blagovne znamke Lucifer Chocolate segajo v leto 2007. Ideja o čokoladi je zrasla iz kuharskih spretnosti ter igranja s čokolado in sladicami, ki jih je doma za družino izdeloval Lučo. Kupili so majhno napravo za oblivanje pralin, kjer so ustvarjali mešanice okusov in uresničili prve čokoladne zamisli. Odličnost in originalnost izdelkov sta se hitro razširili med ljudmi, saj je čokolada postala tako osebno kot poslovno darilo za znance in poslovne partnerje. Zanimanje je hitro raslo, z njim potreba po večji in zmogljivejši proizvodnji, zato se je leta 2009 Lucifer preselil v večje prostore, kjer se je poleg čokoladnice odprla tudi kavarnica s prodajo izdelkov.

Z odpiranjem novih lokacij po Sloveniji in v tujini, Lucifer navdušuje domače in tuje kupce. Lucifer je poleg Slovenije prisoten tudi v Italiji, Avstriji, Hrvaškem, Ameriki, Romuniji in na Japonskem. 

Lucifer Chocolate z nebeško dobrimi užitk bodo presenečale še naprej.

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: