Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

CHIPOLO PLUS

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

CHIPOLO PLUS

24,99 €

Slednik predmetov,

ki vam s pomočjo pametega telefona

pomaga najti vredne predmete,

ki ste jih založili ali izgubili.


logo

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Chipolo Plus- Bluetooth pametni obesek, ki pomaga najti stvari!

Chipolo je sledilnik predmetov, ki uporablja brezžično povezavo Bluetooth 4.0 in vam s pomočjo pametega telefona pomaga, da najdete svoje vredne predmete, ki ste jih založili ali izgubili. Chipolo lahko pripnete kamorkoli - na svoj prenosnik, denarnico, ključe, kolo, celo na svojega hišnega ljubljenčka.

Naprava je privlačnega videza in izjemno tanka, njena dinamična funkcionalnost pa bo spremenila vaš odnos do vaše lastnine.

Lastnosti:
- Premer 3,5 cm
- Debelina 0,5 cm
- Doseg 60 m
- Baterija CR2025, ki zdrži do 1 leta, kjer pa se te baterije ne more zamenjati!

Preko brezplačne Chipolo mobilne aplikacije lahko spremljamo oddaljenost Chipola in sprožimo njegov zvok, ki nas usmerja pri iskanju. V primeru, da se Chipolo oddalji od nas, bomo prejeli opozorilo. Prav tako bomo s opozorilom obveščeni, ko se bo Chipolo spet pojavil v našem dometu. Če Chipolo izgubimo, se na zemljevidu zabeleži lokacija, kjer smo bili nazadnje povezani z njim.

Rok dobave 3 delovne dni.

chipolo


chipolo


chipolo

Funkcije: Merilnik dosega, Zvočna obvestila o dosegu, Zadnja znana lokacija, Potresi in poišči. Našteta opravila delujejo samo z mobilno aplikacijo Chipolo, ki je na voljo brezplačno na aplikacijah Apple App Store in Google Play.


Zahteve: naprave iOS (azličica 7.0 ali novejša), ki ima vgrajen Bluetooth 4.0 (iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPad tretje, četrte generacije, iPad Air, iPod touch pete generacije, iPad mini ali novejši); Android naprave (različica 4.3 ali novejša), ki ima vgrajen Bluetooth 4.0. Celoten seznam podprtih naprav je naveden na www.chipolo.net/devices.

ekipa

Na fotografiji Chipolo ekipa

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: