Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

POSLOVNA DARILA 2024

82 izdelki

Položaj Ime Cena Nastavite padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2
EASY READER

EASY READER

Redna cena: 13,50 €

Special Price 9,99 €

Položaj Ime Cena Nastavite padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2

 

Poslovna darila

V poslovnem okolju je vsaka interakcija ključnega pomena in izbor poslovnega darila prava strateška odločitev, ki odraža zavezanost podjetja k vzpostavljanju in negovanju dolgoročnih poslovnih vezi.

Če vas zanima unikatna predstavitev podjetja vašim poslovnim partnerjem, ste na pravem mestu. Slovenika predstavlja izvrstno destinacijo za vse, ki iščejo premišljeno izbrana poslovna darila slovenskega izvora, z bogato zgodovino in izjemno kakovostjo.

Naš izbor daril združuje široko paleto izdelkov lokalnih podjetnikov - srčike našega gospodarstva. Naša misija je pomagati našim strankam z izbiro in personalizacijo daril lokalnega izvora, ki izkazujejo spoštovanje ter podpirajo lokalno gospodarstvo in prispevajo k njegovemu razvoju.

Vsako darilo iz naše ponudbe je priložnost za trajen in trajnosten vtis, ki so ključni za uspešno poslovno darilo v letu 2024.

Zakaj izbrati Sloveniko?

Naša spletna trgovina je bila ustanovljena z vizijo podpiranja slovenskih malih podjetnikov, ki so temelj naše gospodarske rasti in razvoja. Z nakupom pri nas ne podpirate le slovenskega gospodarstva, ampak tudi spodbujate razvoj lokalnih skupnosti in prispevate k večji konkurenčnosti naše države na globalnem trgu.

Vabimo vas, da odkrijete bogastvo slovenske ustvarjalnosti skozi našo izbrano ponudbo poslovnih daril za leto 2024. Z nami boste našli ne le darila, ki odsevajo odličnost in inovativnost, ampak tudi izrazite svojo zavezanost k trajnostnemu in odgovornemu poslovanju.

Izberite Sloveniko danes - za boljši jutri.

 1. 1.    Poslovni ambient

Raznolikost in kakovost sta ključna elementa, ko gre za opremo poslovnega prostora. V naši kategoriji Poslovni Ambient najdete vse, od elegantnih stojal, ki dodajo prostoru pridih profesionalnosti, do funkcionalnih ur, ki združujejo estetiko z natančnostjo. Naši hranilniki niso le praktični, ampak tudi odražajo sofisticiranost, medtem ko različni dodatki dopolnjujejo vsak poslovni prostor z unikatnim pečatom. Izberite elemente, ki ne samo izboljšajo funkcionalnost, ampak tudi estetsko vrednost vašega delovnega okolja.

 • Stojala: Elegantna in praktična stojala za brošure, vizitke ali tablice, ki omogočajo urejenost in dostopnost informacij.
 • Ure: Izberite med stenskimi ali namiznimi urami, ki združujejo moderno oblikovanje z natančno funkcionalnostjo, da ohranite točnost vašega urnika.
 • Hranilniki: Estetsko dovršeni hranilniki za pisarniški material ali drobne osebne predmete, ki dodajo pridih organiziranosti vašemu delovnemu prostoru.
 • Dodatki: Raznoliki pisarniški dodatki, kot so podstavki za pisala, namizni organizatorji in drugi dekorativni elementi, ki vašemu delovnemu okolju vdahnejo osebno noto.
 1. 2.     Pisarna

Vsakdan v pisarni zahteva organizacijo in učinkovitost, zato v naši ponujamo izdelke, ki so ključni za produktiven delovni dan. Opremite svoje delovno mesto z visokokakovostnimi zvezki, ki so idealni za zapisovanje pomembnih idej in sestankov. Naša pisala zagotavljajo gladko in neprekinjeno pisanje, medtem ko so organizatorji zasnovani tako, da na eleganten način ohranjajo red in čistočo na vaši mizi. Izberite iz naše ponudbe in zagotovite, da bo vaše delovno mesto vedno organizirano in pripravljeno na uspeh.

 • Zvezki: Visokokakovostni zvezki različnih velikosti in oblik, primerni za zapisovanje misli, sestankov in projektov.
 • Pisala: Izjemna selekcija pisal različnih tipov, od kemičnih svinčnikov do nalivnih peres, ki zagotavljajo udobno in tekoče pisanje.
 • Organizatorji: Praktični organizatorji za dokumente, vizitke in pisarniški material, ki pomagajo vzdrževati red in čistočo na vaši mizi.
 1. 3.     Poslovna darila

Dobro se zavedamo pomena, ki ga sporočajo darila v poslovnem svetu. Ponujamo široko paleto promocijskih daril, ki bodo povečala prepoznavnost vaše blagovne znamke in okrepila vašo marketinško strategijo. Naši protokolarni izdelki so izbrani s posebno pozornostjo do elegance in prestiža, kar jih naredi idealne za posebne priložnosti in pomembne poslovne dogodke.

Poleg tega naša skrbno izbrana poslovna darila združujejo inovativnost in funkcionalnost, da bi zagotovila, da bo vaše darilo cenjeno in zapomnjeno. Raziskujte našo ponudbo in izberite darila, ki bodo okrepila vaše poslovne vezi in pustila trajen vtis.

 • Promocijska darila: Inovativni izdelki, kot so USB ključi, termovke, in drugi promocijski artikli, ki jih lahko prilagodimo z vašim logotipom ali sporočilom.
 • Protokolarna darila: Prestižna darila, kot so kakovostni pisarniški seti, ure in posebni izdelki, ki so idealni za uradne priložnosti in visoko cenjene poslovne partnerje.
 • Poslovna darila: Skrbno izbrani izdelki, ki združujejo eleganco, funkcionalnost in inovativnost, kot so personalizirani pisarniški pripomočki, tehnološki pripomočki in unikatni dekorativni elementi, primerni za vse poslovne priložnosti.