Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

LABIRINT ŽIVLJENJA: POMAGAVČEK

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

LABIRINT ŽIVLJENJA: POMAGAVČEK

177,00 €

S Pomagavčkom boste otroku lahko ponudili najrazličnejše učne izkušnje.

logo

 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

POMAGAVČEK

S Pomagavčkom boste otroku lahko ponudili najrazličnejše učne izkušnje. Otroci, še posebno tisti najmlajši, se ob raziskovanju okolice v največji meri zanašajo na svoja čutila. Kuhanje je ena takih učnih izkušenj, ki otrokom ponuja dražljaje za vsa čutila. Pri delu na Pomagavčku, se vaš malček lahko osredotoča na določene dražljaje ter se motorično izpopolnjuje. V kuhinji skupaj z vami, si bodo otroci pridobili najosnovnejše življenjske veščine. Vam pa ne bo potrebno skrbeti za varnost vaših malčkov ob ustvarjanju na delovnem pultu, ampak boste z otrokom sodelovali. Tako boste z vašimi malčki brezskrbno uživali v kuhinji ob preizkušanju novih receptov in mešanju različnih sestavin. S tem otroke spodbujate, da v kuhinji aktivno sodelujejo že od malih nog in si s tem krepijo samozavest, hkrati pa doživljajo občutek odločanja pri prehranjevanju.

Ustanoviteljica verjame v to, da se veliko lepega dogaja medtem, ko ustvarjamo skupaj z otroki v kuhinji in jim dopustimo, da pomagajo po svojih najboljših močeh...seveda velikokrat z veliko umazanije naokrog...ampak je vse skupaj izrednega pomena, saj je mnenja, da pri otrocih ob tem razvijamo tudi pozitiven občutek o zdravi prehrani, seznanjamo ga z najrazličnejšimi vrstami zelenjave, ki jih okuša ob ustvarjanju, jih sam nareže, olupi, umije... Pogovarjamo se z njim, kakšnega okusa je katera hrana in mu vsakokrat omogočimo čutno izkušnjo in učno okolje za vse življenje.... Otroci se počutijo pomembne, ko lahko odločajo in hkrati raje pojedo hrano, ki so jo sami skuhali. To zavest želi razširiti med vas starše, da bi čim prej spustili vaše otročke med vas v kuhinjo in med čudoviti svet kulinarike.

 

Pomagavček je prostoren, varen in raste skupaj z vašim otrokom. Z njim bodo otroci dosegli do sveta velikih. Primeren je od 18. meseca naprej. Pomagavček je narejen v Sloveniji  iz brezove vezane plošče in zaključen z bukovim furnirjem ter bukovimi palicami. Zaščiten z okolju prijaznim lakom za lažje vzdrževanje.


Dobava možna 5-7dni.

Želite Pomagavček pred nakupom sprobati?

Pišite nam: info@slovenika.eu


Več si lahko pogledate tudi v posnetku:

 

 LABIRINT ŽIVLJENJA

Vsaka zgodba ima svoj začetek in tudi moja ni izjema. Začela se je s sanjami in sedaj se košček teh sanj uresničuje. Kar se je dogajalo v preteklosti me je izgradilo, kar se dogaja tukaj in zdaj me navdihuje in kar se bo dogajalo v prihodnosti, mi daje zagon in možnosti, da zopet sanjam. Stopam po tem svojem LABIRINTU ŽIVLJENJA in nabiram kamenček po kamenček. Srčno upam, da v NJEM najdeš kakšen kamenček, ki te bo obogatil.

 

 

 


POVEZANI IZDELKI