Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Paulio  Bastelli: LESENA STENSKA URA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Paulio Bastelli: LESENA STENSKA URA

98,00 €

Ure Paulio Bastelli  odlikuje  popolnost v vseh podrobnostih. Materiali in barve jim določajo karakter, ki ga profilirata oblika in estetska vrednost.


Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Lesena stenska ura

Ura ima Certifikat domače in umetne obrti. Če navedem misel prof. Dr. Janeza Bogataja ob razstavi izdelkov domače in umetne obrti v Slovenj Gradcu in kasneje v Ljubljani 2006: »Najbolj razveseljujoče je tudi dejstvo, da med izdelki še vedno prevladujejo tisti, ki ne pomenijo zgolj prenašanja nekih globalnih rokodelskih znanj in tehnologij, ampak se ustvarjalno bogatijo ter nadgrajujejo ob odkrivanju lastne dediščine in možnosti naravnih gradiv.« 

 pb


BOŠTJAN PAVLIČ SE PREDSTAVI

Izdelujemo ure iz različnega materijala (steklo, les, kamen, kovina, itn) . Po vaši želji so to lahko stenske, namizne ali podne oz. pohodne ure  . Oblika in velikost  po dogovoru, prav  tako tudi sama izvedba glede na vaše naročilo.  Mehanizmi , ki jih  vgradimo, so  priznanih  podjetij  HERMLE ali  JUNGHANS oz. BODET. V naši predstavitvi  se počasi razširjamo tudi na področje zunanjih ur , reklamnih ur višjega cenovnega  razreda ,  sončne ure – stoječe ( plemenite kovine obdelane na rokodelski osnovi ) . Prav  tako imamo  težnjo sooblikovati mestno arhitekturo z kvalitetnimi  urami , ki  bi prinašale dodaten čar  in funkcionalnost  samega   ambienta  v urbanem prostoru.

 

Paulio  Bastelli  je manufakturna  delavnica

Ure Paulio Bastelli odlikuje popolnost v vseh podrobnostih. Materiali in barve jim določajo karakter, ki ga profilirata oblika in estetska vrednost . Natančna izdelava, dovršen videz in kakovostna izvedba pa so nezamenljiva oblika blagovne znamke  Paulio Bastelli .

Vsaka ura Paulio  Bastelli je ročno izdelana in numerično oštevilčena.


SONČNA URA

POVEZANI IZDELKI