Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

PALMIERI REFOŠKOV DESERT Z BELIM TARTUFOM

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

PALMIERI REFOŠKOV DESERT Z BELIM TARTUFOM

25,00 €

Desertno vino pripravljeno iz vina refošk  in belim tartufom.

Brez umetnih dodatkov in arom, okus pa je sladek in nežen.

 logo

Družinsko podjetje Palmieri se ponaša s 500-letno tradicijo.

Več v opisu..

 

 
b2

Palmieri Refoškov desert je intenzivno temno rdeče barve z vijoličastimi odtenki, ki razvaja s sladkim okusom in prijetno dišavo belega tartufa.

Izdelek je popolna novost tako na slovenskem kot na svetovnem trgu in ga primerjajo z diamantom, saj je edinstven na svetu.

Prav tako ne vsebuje nobenih ekstraktov, aditivov ali ojačevalcev okusa in barve. Izdelan je iz popolnoma naravnih sestavin.

Alk.: 10,6 %, vsebina: 0,5l

 

 

 

 PALMIERI

Družinsko podjetje Palmieri se ponaša s 500-letno tradicijo pridelovanja olivnega olja, pri kateri se izkušnje, znanje in prefinjen občutek za gojenje oljk ter stiskanje njihovih plodov prenašajo iz generacije v generacijo.

V letu 2011 se je podjetje podalo na novo dogodivščino s še eno od družinskih tradicij – pridelovanje Refoškovega deserta. Le tega pa so, po nekaj letih uspešne prodaje, v sodelovanju s strokovnjaki in priznanimi kuharskimi mojstri, nadgradili s prvovrstnimi okusi in tako ustvarili nepozabno čutno izkušnjo: Refoškove deserte z medom, vaniljo in belim tartufom.

Refoškovi deserti utelešajo Palmierijevo glavno vrednoto: iskanje popolne združitve spoštovanja tradicije in oplemenitenja stoletnega znanja s kulinaričnimi inovacijami. 

Sabrina in Matjaž Palmieri

Ustanovitelja podjetja, Matjaž Zorman in Sabrina Palmieri.

POVEZANI IZDELKI