Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

SUHI PILING ZA OBRAZ KRASNA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

SUHI PILING ZA OBRAZ KRASNA

11,50 €

 Sivka, konoplja in mate

100 g

Krasna Logo

 

KRASNA

je mlada blagovna znamka kraških izdelkov.

Več v opisu...

 

 
b2

Ovsena moka s konopljo, matejem in sivko je odličen naravni piling, ki kožo očisti odmrlih celic in jo hkrati neguje. Zelena glina vpija nečistoče in hkrati stimulira cirkulacijo. Mate kožo poživi in ji podari dodaten sijaj. 

Uporaba: eno žlico pilinga na dlani pomešate z dovolj vode, da dobite gladko kremo. Nežno vtrete v kožo na obrazu in vratu in dobro sperete. Uporabljajte samo čist in suh pribor iz lesa ali nerjavečega jekla. Voda naj ne pride v stik z vsebino posode!

Ne vsebuje parabenov.

Sestavine: ovsena moka, konopljina moka, zelena glina, posušeni mate, eterično olje sivke, eterično olje brina, vitamin e.EKOTERA d.o.o.

Podjetje, ki izdeluje naravno kozmetiko KRASNA, je doma s Krasa. V Ivanjem Gradu pri Komnu so leta 2008 zasadili poskusno polje s 7500 sadikami sivke. Sivko gojijo na 2,5 ha na popolnoma naraven način. So lastniki certifikata ekološke pridelave in predelave, kozmetična linija Krasna pa nosi certifikat naravne kozmetike.V njihovih nasadih raste 22.000 grmov te dišeče rastline, poskusno pa gojijo 20 različnih vrst. Vsako leto pripravijo tudi Festival sivke, kjer se zbere množica ljubiteljev te dišeče rastline. Ekotera na ta način omogoča obiskovalcem, da uživajo v dišečih vijoličnih poljih in preživijo čudovit konec tedna v družbi sivke.

Ekotera je s svojo kolekcijo KRASNA obogatila ponudbo kvalitetnih in ličnih proizvodov, izdelanih v Sloveniji.

Polje sivke na krasu, foto Andrej Žvan

Polje sivke na Krasu

Foto: Andrej Žvan