Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

SOLNA KOPEL KRASNA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

SOLNA KOPEL KRASNA

10,40 €

 Sivka in timijan

250 g


Krasna Logo

 

KRASNA

Je mlada blagovna znamka kraških izdelkov.

Več v opisu...

 

 
b2

Solna kopel Krasna z divjim in vrtnim timijanom ter sivko za prijetno razvajanje. Zaradi povsem naravnih sestavin si jo lahko privoščite vsak dan. Kopel vas bo sprostila in prijetno odišavila vašo kožo. 

Uporaba: velikodušno potresite v toplo kopel.

Pridelano v Sloveniji. Ne vsebuje parabenov. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje umetnih barvil in parfumov. Odišavljeno samo z eteričnimi olji iz biološke pridelave.

Sestavine: nerafinirana, nemleta naravna morska sol, materina dušica (divji timijan, vrtni timijan), posušen sivkin cvet, naravno eterično olje sivke.EKOTERA d.o.o.

Podjetje, ki izdeluje naravno kozmetiko KRASNA, je doma s Krasa. V Ivanjem Gradu pri Komnu so leta 2008 zasadili poskusno polje s 7500 sadikami sivke. Sivko gojijo na 2,5 ha na popolnoma naraven način. So lastniki certifikata ekološke pridelave in predelave, kozmetična linija Krasna pa nosi certifikat naravne kozmetike.V njihovih nasadih raste 22.000 grmov te dišeče rastline, poskusno pa gojijo 20 različnih vrst. Vsako leto pripravijo tudi Festival sivke, kjer se zbere množica ljubiteljev te dišeče rastline. Ekotera na ta način omogoča obiskovalcem, da uživajo v dišečih vijoličnih poljih in preživijo čudovit konec tedna v družbi sivke.

Ekotera je s svojo kolekcijo KRASNA obogatila ponudbo kvalitetnih in ličnih proizvodov, izdelanih v Sloveniji.

Polje sivke na krasu, foto Andrej Žvan

Polje sivke na Krasu

Foto: Andrej Žvan