Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

MASAŽNO OLJE KRASNA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

MASAŽNO OLJE KRASNA

12,30 €

 Sivka

200 ml


Krasna Logo

 

KRASNA

Je mlada blagovna znamka kraških izdelkov.

Več v opisu...

 

 
b2

Masažno olje z visoko kvalitetnim eteričnim oljem sivke. Sivka pomirja, mandljevo, olivno in jojobino olje pa kožo dodatno negujejo in vlažijo. Po masaži bo vaša koža mehka in voljna. Brez dodanih konzervansov in primerno za vse vrste kože.

Ne vsebuje parabenov. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje umetnih barvil in parfumov. Odišavljeno samo z eteričnimi olji iz biološke pridelave.

Sestavine: mandljevo olje, ekstra deviško olivno olje, jojobino olje, naravno eterično olje sivke.EKOTERA d.o.o.

Podjetje, ki izdeluje naravno kozmetiko KRASNA, je doma s Krasa. V Ivanjem Gradu pri Komnu so leta 2008 zasadili poskusno polje s 7500 sadikami sivke. Sivko gojijo na 2,5 ha na popolnoma naraven način. So lastniki certifikata ekološke pridelave in predelave, kozmetična linija Krasna pa nosi certifikat naravne kozmetike.V njihovih nasadih raste 22.000 grmov te dišeče rastline, poskusno pa gojijo 20 različnih vrst. Vsako leto pripravijo tudi Festival sivke, kjer se zbere množica ljubiteljev te dišeče rastline. Ekotera na ta način omogoča obiskovalcem, da uživajo v dišečih vijoličnih poljih in preživijo čudovit konec tedna v družbi sivke.

Ekotera je s svojo kolekcijo KRASNA obogatila ponudbo kvalitetnih in ličnih proizvodov, izdelanih v Sloveniji.

Polje sivke na krasu, foto Andrej Žvan

Polje sivke na Krasu

Foto: Andrej Žvan