Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

OLAF URBAN

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

OLAF URBAN

249,00 €

 

OLAF Urban (4 v 1) je edini izdelek na trgu, ki vsebuje ergonomsko oblikovan nahrbtnik,

robusten voziček, okreten skiro ter leseno rolko, vse v enem izdelku.

 

logo


Več v opisu...


 

 
b2

OLAF Urban (4 v 1)  je edini izdelek na trgu, ki vsebuje ergonomsko oblikovan nahrbtnik, robusten voziček, okreten skiro ter leseno rolko, vse v enem izdelku.

 

Družina izdelkov OLAF je razvita, izdelana in sestavljena v Sloveniji ter predstavlja novo vizijo urbane mobilnosti. Izdelki zabrisujejo mejo med prtljago in skirojem ter enostavno navdušijo z izkušnjo.

 

V OLAF nahrbtnike in kovčke so vgradili vse nove uporabniške izkušnje in mu tako premišljeno dodali nove praktične lastnosti. Mehanska zasnova skirojev je inovativna, saj združuje različne lastnosti v en sam izdelek. Večfunkcionalna, patentirana in odprta platforma omogoča uporabo vaših lastnih nahrbtnikov ali torb in tako omogoča nadaljni razvoj.

 


OLAF Urban (štirje izdelki v enem)

1. Patentiran zlagalni mehanizem omogoča takojšnjo transformacijo med:

NAHRBTNIKOM: ergonomsko oblikovan in v popolnosti integriran v mehansko zasnovo URBAN platforme, ki je hkrati snemljiv; dodatna pokrivala koles ščitijo vaš hrbet pred umazanijo kadar ga nosite kot nahrbtnik.

SKIROJEM: Lesena deska in posebno razvit krmilni mehanizem.

ROLKO: Tri velika in ozka kolesa z odličnimi ležaji zagotovijo tako veliko hitrost, da boste večkrat prisiljeni uporabiti zavoro.

VOZIČKOM: Robustna platforma z dvojnim teleskopom, ki navdušuje.

2. URBAN PLATFORMA: Če ste čustveno navezani na vaš obstoječi nahrbtnik ali torbo, ga lahko prav tako integrirate in uporabljate.

3. VARNOST: Zadnja nožna zavora in v nahrbtnik integriran odsevni material omogoča dobro nočno vidljivost.

4. TRAJNOSTNI RAZVOJ: Veliko večino sestavnih delov naših izdelkov izdelamo prek lokalnih partnerjev, od varjenih aluminijastih sestavov do lesenih desk izdelanih iz lokalnih virov.

 

Tehnični podatki

Namenjen obema spoloma in vsem starostim. Lahko prenaša obremenitve večje kot 100 kg.

Dimenzije: 80cm*29cm*20cm, volumen: 26l, masa: (nahrbtnik + skiro): 3.5kg, masa (nahrbtnik): 1.1kg, kolesa: PU osnova; sprednja: 110mm, ABEC 7 ležaji, zadnja: 2*55mm, ABEC 7 ležaji;

 

 

Zgodba in ekipa Olaf Scooter

 

Zgodovina OLAF produkta sega tri leta nazaj, ko se je Boštjan srečal s podobnim izdelkom. Kot uporabnik in inovator je bil prepričan, da ga lahko izboljša; poveča funkcionalnosti, zmanjša maso ter izboljša uporabniško izkušnjo. Tako se je začela razvojna pot OLAF Business, polno integriranega kovčka velikosti ročne letalske prtljage, vozička in skiroja ter takoj zatem, edinstvenega produkta na trgu, OLAF Urban, ki združuje polno integriran nahrbtnik, skiro, voziček in rolko. Da so dosegli raven inovativnosti in kvalitete izdelkov so razvili in patentirali več detajlov, ki so vgrajeni v OLAF-e.

 

Z namenom predstavitve OLAF- a svetu so se odpravili na sejem ISPO v Nemčijo. Odziv uporabnikov je bil navdušujoč, tako so dobili zagotovilo, da so na pravi poti. Dokončali so razvoj izdelkov, pričeli s pripravami na serijsko prozvodnjo, hkrati pa začeli razmišljati o zbiranju sredstev za serijsko proizvodnjo prek platforme za množično financiranje Kickstarter.

 

Ekipa je sestavljena iz razvojnikov, oblikovalcev in marketinških strokovnjakov. Vsi so prepričani v trajnostno urbano mobilnost in življenje dnevno raziskujejo z OLAF-i. Prepričani so, da sta funkcija in oblika vsakega izdelka enako pomembni, njihovo močno razvojno ozadje pa je omogočilo, da so v izdelke vnesli znanje, izkušnje in predvsem materiale, ki še niso bili prisotni.

 

 

 

 

 

POVEZANI IZDELKI