Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

OLAF DELI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

OLAF DELI

249,00 €

 

OLAF Deli (3 v 1) je edini izdelek na trgu, ki vsebuje nakupovalno košaro,

robusten voziček, okreten skiro ter leseno rolko, vse v enem izdelku.

 

logo


Več v opisu...


 

 
b2

OLAF Deli (3 v 1)

 

1. Patentiran zlagalni mehanizem omogoča takojšnjo transformacijo med:

KOŠARA: Lahko je pritrjena na skiro ali pa jo uporabljate ločeno.

SKIROJEM: Lesena deska in posebno razvit krmilni mehanizem.

ROLKO: Tri velika in ozka kolesa z odličnimi ležaji zagotovijo tako veliko hitrost, da boste večkrat prisiljeni uporabiti zavoro.

VOZIČKOM: Robustna platforma z dvojnim teleskopom, ki navdušuje.

2. URBAN PLATFORMA: Če ste čustveno navezani na vaš obstoječi nahrbtnik ali torbo, ga lahko prav tako integrirate in uporabljate.

3. VARNOST: Zadnja nožna zavora.

4. TRAJNOSTNI RAZVOJ: Velika večina sestavnih delov je izdelana s pomočjo lokalnih partnerjev, od varjenih aluminijastih sestavov do lesenih desk.

 

Tehnični podatki

Namenjen obema spoloma, vsem starostim in lahko prenaša obremenitve večje kot 100 kg. Poudarja enako pomembnost funkcije in oblike.

Dimenzije: 50cm*35cm*28cm, masa: (košara + skiro): 2.4kg, kolesa: PU osnova; sprednja: 110mm, ABEC 7 ležaji, zadnja: 2*55mm, ABEC 7 ležaji;

 

 

Zgodba in ekipa Olaf Scooter

 

Zgodovina OLAF produkta sega tri leta nazaj, ko se je Boštjan srečal s podobnim izdelkom. Kot uporabnik in inovator je bil prepričan, da ga lahko izboljša; poveča funkcionalnosti, zmanjša maso ter izboljša uporabniško izkušnjo. Tako se je začela razvojna pot OLAF Business, polno integriranega kovčka velikosti ročne letalske prtljage, vozička in skiroja ter takoj zatem, edinstvenega produkta na trgu, OLAF Urban, ki združuje polno integriran nahrbtnik, skiro, voziček in rolko. Da so dosegli raven inovativnosti in kvalitete izdelkov so razvili in patentirali več detajlov, ki so vgrajeni v OLAF-e.

 

Z namenom predstavitve OLAF- a svetu so se odpravili na sejem ISPO v Nemčijo. Odziv uporabnikov je bil navdušujoč, tako so dobili zagotovilo, da so na pravi poti. Dokončali so razvoj izdelkov, pričeli s pripravami na serijsko prozvodnjo, hkrati pa začeli razmišljati o zbiranju sredstev za serijsko proizvodnjo prek platforme za množično financiranje Kickstarter.

 

Ekipa je sestavljena iz razvojnikov, oblikovalcev in marketinških strokovnjakov. Vsi so prepričani v trajnostno urbano mobilnost in življenje dnevno raziskujejo z OLAF-i. Prepričani so, da sta funkcija in oblika vsakega izdelka enako pomembni, njihovo močno razvojno ozadje pa je omogočilo, da so v izdelke vnesli znanje, izkušnje in predvsem materiale, ki še niso bili prisotni.