Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

OLAF BUSINESS

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

OLAF BUSINESS

329,00 €

OLAF Business model (3 v 1) je križanec med ročno letalsko prtljago, vozičkom in skirojem.

logo


Več v opisu...


 

 
b2

OLAF Business (3 v 1)

1. Potovalni kovček velikosti ročne letalske prtljage (največji možni volumen ob minimalni

    masi dodatnega skiroja).

2. Navdušujoč krmilni mehanizem z nastavljivo odzivnostjo krmiljenja.

3. Patentiran zlagalni mehanizem, ki omogoča trenutno transformacijo med kovčkom,

    vozičkom ali skirojem.


Tehnični podatki

Namenjen obema spoloma, vsem starostim in lahko prenaša obremenitve večje kot 100 kg.

Dimenzije: 55cm*34cm*23cm, volumen (prostor za prtljago): 35 l, masa (kovček in skiro): 4.9kg, maksimalna obremenitev: 100kg, kolesa: PU osnova; sprednja: 110mm, ABEC 7 ležaji; zadnja: 55mm (dvojni), ABEC 7 ležaji;

 

Zgodba in ekipa Olaf Scooter

Zgodovina OLAF produkta sega tri leta nazaj, ko se je Boštjan srečal s podobnim izdelkom. Kot uporabnik in inovator je bil prepričan, da ga lahko izboljša; poveča funkcionalnosti, zmanjša maso ter izboljša uporabniško izkušnjo. Tako se je začela razvojna pot OLAF Business, polno integriranega kovčka velikosti ročne letalske prtljage, vozička in skiroja ter takoj zatem, edinstvenega produkta na trgu, OLAF Urban, ki združuje polno integriran nahrbtnik, skiro, voziček in rolko. Da so dosegli raven inovativnosti in kvalitete izdelkov so razvili in patentirali več detajlov, ki so vgrajeni v OLAF-e.

Z namenom predstavitve OLAF- a svetu so se odpravili na sejem ISPO v Nemčijo. Odziv uporabnikov je bil navdušujoč, tako so dobili zagotovilo, da so na pravi poti. Dokončali so razvoj izdelkov, pričeli s pripravami na serijsko prozvodnjo, hkrati pa začeli razmišljati o zbiranju sredstev za serijsko proizvodnjo prek platforme za množično financiranje Kickstarter.

Ekipa je sestavljena iz razvojnikov, oblikovalcev in marketinških strokovnjakov. Vsi so prepričani v trajnostno urbano mobilnost in življenje dnevno raziskujejo z OLAF-i. Prepričani so, da sta funkcija in oblika vsakega izdelka enako pomembni, njihovo močno razvojno ozadje pa je omogočilo, da so v izdelke vnesli znanje, izkušnje in predvsem materiale, ki še niso bili prisotni.

 

 

 

POVEZANI IZDELKI