Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

OOHNOO: SPOMIN

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

OOHNOO: SPOMIN

54,90 €

Pri snovanju novih izdelkov so jim poleg splošnih trendov in smernic v arhitekturi ter oblikovanju prostorov navdih zlasti njihovi otroci, ki vsak dan presenečajo z izvirnim pogledom na svet okrog sebe.

 

on1

Več v opisu..

 

 
b2

Ooh noo je igra spomina stare šole

Ooh noo igra spomina je oblikovana v preprostem, a prepoznavnem grafičnem slogu. Vsebuje 16 živalskih parov na ploščicah, ki so izdelane ročno iz neobdelanega lesa. Ooh noo spomin je trajna igrača, primerna za mlade in starejše družinske člane.

Igra Ooh noo spomin se nahaja v čudoviti bombažni vreči in je lahko prekrasno darilo za vsakega malčka.

Velikost ploščic:  8 cm x 8 cm x 0,8 cm (vsaka)
Velikost vreče: 32 cm x 32 cm

Skrb: Ploščice so iz neobdelanega lesa, zato jih lahko preprosto obrišete z vlažno krpo. V kolikor ploščica pade v juho, špagete bolognese ali vodne barvice… no te madeže boste težko odstranili. Bombažna vreča je druga zgodba. Preprosto jo vržete v pralni stroj in operete skupaj z ostalim perilom.

on

 

 

 

OOH NOO SE PREDSTAVI:

 

Nežni vzorci, umirjene barve in naravni materiali so glavne značilnosti igrač in otroške posteljnine, ki nastajajo pod slovensko blagovno znamko Ooh noo. Subtilno oblikovani izdelki za najmlajše prihajajo iz oblikovalskega studia Wilsonic Design, ki ga vodi industrijska oblikovalka Nina Mihovec.

 

 

 

Pri snovanju novih izdelkov so jim poleg splošnih trendov in smernic v arhitekturi ter oblikovanju prostorov navdih zlasti njihovi otroci, ki vsak dan presenečajo z izvirnim pogledom na svet okrog sebe. Pri oblikovanju igrač, so na prvem mestu njihovi mali uporabniki, pravi oblikovalka Nina Mihovec: »Otroci so nam največji navdih, hkrati pa postavljajo visoka merila. Naši izdelki so oblikovani tako, da spodbujajo otroško domišljijo, hkrati pa so minimalistični, iz naravnih materialov in ergonomski. Glede na uspeh, ki smo ga s temi igračami doživeli na trgu, ugotavljamo, da smo izbrali pravo kombinacijo lastnosti, ki so všeč tudi zelo zahtevnim staršem. Ti želijo za svoje otroke lepe, naravne in funkcionalne igrače.«