Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

OOHNOO: ROBOT

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

OOHNOO: ROBOT

23,50 €

Pri snovanju novih izdelkov so jim poleg splošnih trendov in smernic v arhitekturi ter oblikovanju prostorov navdih zlasti njihovi otroci, ki vsak dan presenečajo z izvirnim pogledom na svet okrog sebe.

 

on1

Več v opisu..

 

 
b2

 

Ooh noo kartonasti robot in drugi stvori

 

 

To je največ, kar se da narediti iz kartona, lepila in samolepljive folije! Igrača stare šole. Sledi navodilom in svojemu navdihu, dodaj ščepec zabave in zelo hitro bodo nastali simpatični stvori.

 

 

Najprej je potrebno sestaviti pripravljene kartonske plašče v 11 različnih kock in kvadrov. Z njimi se da igrati ali pa jih iz priloženih materialov sestaviti, zlepiti in nalepiti v sedem različnih stvorov:

 

-       stoječ robot

 

-       sedeč robot

 

-       velik robot

 

-       piščanec

 

-       zajec

 

-       prašiček

 

-       pes

 

  

 

Ko se jih naveličaš, jih razstavi in naredi nove. Ker lahko. 

 

 

 on

 

OOH NOO SE PREDSTAVI:

 

 

Nežni vzorci, umirjene barve in naravni materiali so glavne značilnosti igrač in otroške posteljnine, ki nastajajo pod slovensko blagovno znamko Ooh noo. Subtilno oblikovani izdelki za najmlajše prihajajo iz oblikovalskega studia Wilsonic Design, ki ga vodi industrijska oblikovalka Nina Mihovec.

 

 

 

Pri snovanju novih izdelkov so jim poleg splošnih trendov in smernic v arhitekturi ter oblikovanju prostorov navdih zlasti njihovi otroci, ki vsak dan presenečajo z izvirnim pogledom na svet okrog sebe. Pri oblikovanju igrač, so na prvem mestu njihovi mali uporabniki, pravi oblikovalka Nina Mihovec: »Otroci so nam največji navdih, hkrati pa postavljajo visoka merila. Naši izdelki so oblikovani tako, da spodbujajo otroško domišljijo, hkrati pa so minimalistični, iz naravnih materialov in ergonomski. Glede na uspeh, ki smo ga s temi igračami doživeli na trgu, ugotavljamo, da smo izbrali pravo kombinacijo lastnosti, ki so všeč tudi zelo zahtevnim staršem. Ti želijo za svoje otroke lepe, naravne in funkcionalne igrače.«