Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

OOHNOO: LESENE KOCKE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

OOHNOO: LESENE KOCKE

48,50 €

Pri snovanju novih izdelkov so jim poleg splošnih trendov in smernic v arhitekturi ter oblikovanju prostorov navdih zlasti njihovi otroci, ki vsak dan presenečajo z izvirnim pogledom na svet okrog sebe.

 

on1

Več v opisu..

* Obvezna polja

 

 
b2

Lesene kocke s črkami in števili

V lični laneni vrečki je spravljeno 10 lesenih kock z abecedo v črnem tisku z dodanimi številkami od 0-9. Izdelane so iz enega kosa masivnega lesa, ki je popolnoma neobdelan in zato popolnoma varen za vaše malčke. Barva kock variira glede na naravno strukturo lesa.

Velikost kock: 5,5 cm x 5,5 cm x 5,5 cm (vsaka)

Velikost vreče: 32 cm x 32 cm

Skrb: Kocke preprosto obrišite z vlažno krpo, vrečko pa operete v pralnem stroju.

Material: 100% masiven les.

 

on

 

OOH NOO SE PREDSTAVI

Nežni vzorci, umirjene barve in naravni materiali so glavne značilnosti igrač in otroške posteljnine, ki nastajajo pod slovensko blagovno znamko Ooh noo. Subtilno oblikovani izdelki za najmlajše prihajajo iz oblikovalskega studia Wilsonic Design, ki ga vodi industrijska oblikovalka Nina Mihovec.

 

Pri snovanju novih izdelkov so jim poleg splošnih trendov in smernic v arhitekturi ter oblikovanju prostorov navdih zlasti njihovi otroci, ki vsak dan presenečajo z izvirnim pogledom na svet okrog sebe. Pri oblikovanju igrač, so na prvem mestu njihovi mali uporabniki, pravi oblikovalka Nina Mihovec: »Otroci so nam največji navdih, hkrati pa postavljajo visoka merila. Naši izdelki so oblikovani tako, da spodbujajo otroško domišljijo, hkrati pa so minimalistični, iz naravnih materialov in ergonomski. Glede na uspeh, ki smo ga s temi igračami doživeli na trgu, ugotavljamo, da smo izbrali pravo kombinacijo lastnosti, ki so všeč tudi zelo zahtevnim staršem. Ti želijo za svoje otroke lepe, naravne in funkcionalne igrače.«