Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

MINI POLIGLOTINI: MOJ PES

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

MINI POLIGLOTINI: MOJ PES

15,00 €

MINI POLIGLOTINI so večjezične knjige za otroke za zgodnje učenje jezikov.

 mp3

Več v opisu...

 

 
b2

MOJ PES

Avtorica knjige: dr. Mojca Stubelj Ars
Ilustracije: Lyudmyla Kharlamova

 

Knjiga »MOJ PES« na igriv in zabaven način pojasni, zakaj so psi naši najboljši prijatelji. Zgodbica je napisana v rimah. Besedilo je uprizorjeno na tridesetih čudovitih ilustracijah, ki prevzamejo vsakogar s šaljivostjo, barvitostjo in svetlobo, ki preprosto sije iz njih. Na levi strani knjige je besedilo v šestih svetovnih jezikih, na desni strani pa ilustracija, ki ponazarja vsebino zgodbe opisane na levi strani. Na ilustracijah je upodobljen pes pasme nemški bokser, vendar se ta v besedilu pojavlja pod imenom MOJ PES.

Na koncu knjige je družabna igrica, ki vas bo prevzela zaradi razgibanosti in različnih poti, po katerih igralci lahko pridejo do cilja. Med igranjem družabne igrice iz knjige MOJ PES se bodo vaši otroci učili socialnih veščin. Najmlajši se bodo med igro naučili tudi šteti! Knjiga vsebuje še dodatek h knjigi v slovenskem jeziku, ki omogoča lažje učenje tujih jezikov.

Besedilo knjige je napisano z velikimi tiskanimi črkami. Zaradi tega je knjiga posebej primerna za učenje črk in učenje branja. Poleg tega je knjiga oblikovala prijazno bralcem z disleksijo.

Za starost: od 2 let naprej

ČUDOVITO DARILO ZA VSE LJUBITELJE PSOV IN ŽIVALI.

 

Lastnosti

Platnice

Trde

Velikost

20,6 x 20,8 x 1,1 cm

Število strani

64

Jeziki

6

Dodatno

Družabna igra

Dodatno

+ slovenski jezik v dodatku h knjigi - 4 strani

 

 

MP1


MINI POLIGLOTINI SE PREDSTAVI:

MINI POLIGLOTINI so večjezične knjige za otroke za zgodnje učenje jezikov. Zgodnje učenje jezikov pri otrocih stimulira delovanje možganov in ima številne pozitivne učinke. Naše knjige, mobilne aplikacije in igrače so didaktični pripomočki s katerimi otroke preko pravljic in igre popeljemo v svet jezikov.

Besedila knjig so v več jezikih. Knjige so oblikovane prijazno bralcem z disleksijo in vsebujejo družabno igro na notranji strani zadnjih platnic.

MINI POLIGLOTINI knjige so inovacija na področju zgodnjega učenja jezikov. Leta 2016 smo prejeli Zlato priznanje za inovacije Gospodarske zbornice Slovenije.

Knjige MINI POLIGLOTINI so primerne za otroke od 2 do 10 let, saj jih je mogoče uporabljati na različne načine glede na otrokov jezikovni in kognitivni razvoj. Avtorica knjih je pravljičarka in ekologinja dr. Mojca Stubelj Ars, ki se je zaradi potrebe, da svoja otroka vzgaja dvojezično podala v pravljični svet. Poliglotka, ki od mladosti piše je dandanes uspešna ustvarjalka MINI POLIGLOTINI knjig, aplikacij in iger za otroke.


MP