Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

MINI POLIGLOTINI: PRAVLJICA O LUNI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

MINI POLIGLOTINI: PRAVLJICA O LUNI

25,00 €

MINI POLIGLOTINI so večjezične knjige za otroke za zgodnje učenje jezikov.

mp3 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Pravljica o Luni

Avtorica knjige: dr. Mojca Stubelj Ars
Ilustracije: Naja Simčič

 

Knjiga »Pravljica o Luni« temelji na pravljici, v kateri nastopajo otroci, konji in številne druge živali. Luna je najmanjši Poni v konjeniškem klubu, ki uči otroke prvih jahalnih korakov. Nekega dne v klub pride čudoviti arabski konj in Luna si zaželi, da bi tudi sama postala velika. Na poti uresničevanja svoje srčne želje Luna spozna svoje bistvo in postane čaroben Poni. Na levi strani knjige je besedilo v treh jezikih, na desni strani pa ilustracija, ki ponazarja vsebino opisane zgodbe na levi strani.

Izdelek ima dodatno didaktično vrednost, saj poleg pravljice vsebuje še trijezični slikovni slovar, bogato didaktično gradivo, družabno igro in navodila uporabo knjige na štiri različne načine glede na razvoj otroka. Didaktično gradivo je razdeljeno v šest modulov. Knjiga je oblikovala prijazno bralcem z disleksijo.


Vsebina je trijezična, lahko izbirate med različnimi kombinacijami jezikov. Za starost: 2-10 let in vse ljubitelje konj.

Slovenski – italijanski – angleški

Slovenski – nemški – angleški

italijanski – nemški – angleški

francoski – nemški - angleški

 

Lastnosti

Platnice

Trde

Velikost

29 x 20,8 x 1,1 cm

Število strani

56

Jeziki

3 – Izberite svoj jezik!

Dodatno

Družabna igra

 

MINI POLIGLOTINI SE PREDSTAVI:

MINI POLIGLOTINI so večjezične knjige za otroke za zgodnje učenje jezikov. Zgodnje učenje jezikov pri otrocih stimulira delovanje možganov in ima številne pozitivne učinke. Naše knjige, mobilne aplikacije in igrače so didaktični pripomočki s katerimi otroke preko pravljic in igre popeljemo v svet jezikov.

Besedila knjig so v več jezikih. Knjige so oblikovane prijazno bralcem z disleksijo in vsebujejo družabno igro na notranji strani zadnjih platnic.

MINI POLIGLOTINI knjige so inovacija na področju zgodnjega učenja jezikov. Leta 2016 smo prejeli Zlato priznanje za inovacije Gospodarske zbornice Slovenije.

Knjige MINI POLIGLOTINI so primerne za otroke od 2 do 10 let, saj jih je mogoče uporabljati na različne načine glede na otrokov jezikovni in kognitivni razvoj. Avtorica knjih je pravljičarka in ekologinja dr. Mojca Stubelj Ars, ki se je zaradi potrebe, da svoja otroka vzgaja dvojezično podala v pravljični svet. Poliglotka, ki od mladosti piše je dandanes uspešna ustvarjalka MINI POLIGLOTINI knjig, aplikacij in iger za otroke.


MP

POVEZANI IZDELKI