Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

DOTIP: ŽOGICA ZA PRIJEMANJE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

DOTIP: ŽOGICA ZA PRIJEMANJE

32,00 €

Prva igrača za dojenčka t. i. “Montessori puzzle ball” je dober pripomoček za razvijanje fine motorike dojenčka in za spodbujanje plazenja. Uporabite jo lahko tudi kot mobil za krepitev vizualnih zaznav.

ps 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

DOTIPmehkega - ŽOGICE ZA PRIJEMANJE

Prva igrača za dojenčka t. i. “Montessori puzzle ball” je dober pripomoček za razvijanje fine motorike dojenčka in za spodbujanje plazenja. V prvih fazah razvoja žogo za prijemanje lahko uporabite kot mobil nad previjalno mizo ali posteljico in dojenčku z njim pomagate razvijati in ostriti vid. Je igrača, ki bo vašega malčka spremljala tudi v kasnejših fazah razvoja. Uporabite jo lahko za spodbujanje govora vašega otroka. S pomočjo vizualnih zaznav vzorcev in barv ter tipnih zaznav bo otrok hitro osvojil nove besede (črta, pika, rumeno, gladko, mehko ...). Otrok bo svojo igračo nosil v usta, zato so uporabljeni materiali pralni in zdravju neškodljivi. Žogica je izdelana ročno in z veliko potrpežljivosti. Sestavljena je iz 36 koščkov blaga. Žogico prejmete v ročno izdelani škatli iz valovite lepenke.

 

- Material: blago iz dedkove krojačnice, polnilo 100 % poliester

- Velikost:   

    žogica 1- mala 11 x 11 cm,

    žogici 2,3- velika 13 x 13 cm

- Na voljo model 1-mala, 2-velika, 3-velika (glej fotografije zgoraj)

 

 

DOTIPSE PREDSTAVI

“Celota je več kot vsota njenih delov” Aristotel

Dotip so unikatni izdelki izpod rok grafične oblikovalke in fotografinje Petre Štrukelj, ki ustvarja v svojem studiu PSvizualnekomunikacije. Za protiutež 2D naročilom uporablja 3D oblikovanje pod blagovno znamko Dotip (mehkega, lepega, barvastega, dišečega), da izrazi svojo strast do materialov zanimivih na otip. Rdeča nit vseh izdelkov je, da je celota več kot vsota njenih delov, vsi končni izdelki so grajeni iz manjših delčkov - lahko so kosi blaga, kroglice polstene volne, keramične ploščice, eterična olja. Vizualno kinestetično raziskovalki zanima tako uporabnost kot lepota končnega izdelka. Ko z izdelki polepša dan drugim rada vzklikne: “Dotipnilo se je!”

POVEZANI IZDELKI