Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

SMARTIFUL, KAVNI LONČEK

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

SMARTIFUL, KAVNI LONČEK

84,24 €

Smartiful kavni lonček je nepogrešljiv modni dodatek za vsakega ljubitelja kave in lepega dizajna. Je za vse tiste, ki imajo smisel za stil in hkrati iščejo uporaben in lep kavni lonček.

* Obvezna polja

 

 
b2

SMARTIFUL KAVNI LONČKI

Za veliko ljudi z življenjskim slogom dela 9 – 5, je kava nujnost za začetek delovnega dne. Pijte vašo kavo v stilu – z našimi čudovitimi PRETTY LACE, BLACK in ROSE kavnimi lončki. Smartiful kavni lončeki so nepogrešljivi modni dodatki za vsakega ljubitelja kave in lepega dizajna. Je za vse tiste, ki imajo smisel za stil in hkrati iščejo uporabene in lepe kavne lončeke.

Narejeni so iz okolju in zdravju prijaznih sestavin (bambusova, koruzna in pšenična vlakna). Tako lonček kot tudi pokrov z navojem sta narejena iz istega naravnega materiala, tako da vam ni potrebno skrbeti o pitju svojega najljubšega napitka iz kavnega lončka, misleč, da ni varen za uporabo.

SPOZNAJTE POSEBNOSTI SMARTIFUL KAVNEGA LONČKA

SMARTIFUL MAGNETNO DRŽALO, narejeno iz izbranega umetnega usnja, s tablico z logotipom, prevlečeno s 24 karatnim zlatom, ki daje dodaten občutek luksuza. Je daleč od običajnega zaradi treh vgrajenih magnetov, ki vsak služi svojemu namenu. Po zaslugi magnetov lahko lonček pritrdite na katero koli kovinsko površino (hladilnik, kovinska košarica na kolesu ipd.).

SMARTIFUL ČEP z magnetom , ki služi zaprtju odprtine za pitje na pokrovu. Ko čepa ne potrebujemo (med pitjem), ga enostavno odstranimo in pritrdimo na levo ali desno stran usnjenega držala. Preprečuje razlitje tekočine.

POKROV Z NAVOJEM prav tako kot lonček, narejen iz naravnega materiala (bambusova, koruzna in pšenična vlakna).


Ima še veliko drugih prednosti:

brez BPA;

večnamenskost (kava, čaj);

večkratna uporaba (ni samo za enkratno uporabo – tako prispevamo k izboljšanju problematike prekomernih odpadkov);

3R koncept – recikliraj, ponovno uporabi, zmanjšaj;

VAREN – netoksičen, brez nevarnih kemikalij in BPA (narejen iz bambusovih, koruznih in pšeničnih vlaken);

več različnih stilov, tako da si vsak lahko najde tistega, ki mu ustreza;

pralen v pomivalnem stroju (če nastavite temperaturo pomivanja na nizko, da se ohrani tekstura lončka), še bolje pa je, da se opere ročno, saj se samo tako lahko popolnoma ohrani struktura lončka;

BIORAZGRADLJIV (Ko kavni lonček ni več uporaben, ga enostavno zdrobite na manjše koščke, namočite v vodi in odvržete na kompostnik, da se začne proces razgradnje. Lonček se razgradi v roku 24–36 mesecev, odvisno od okoljskih pogojev, in pusti 3–5 % odvečnega materiala);

LAHEK in TRPEŽEN;

TEKOČINA V LONČKU OSTANE TOPLA TUDI DO 1,5 H.

Podrobnosti/kaj je vključeno v paketu:

Velikost: 350 ml

POKROV Z NAVOJEM, narejen iz naravnega materiala; zatesnjen pokrov.

SMARTIFUL MAGNETNO DRŽALO, narejeno iz izbranega umetnega usnja, s tablico z logotipom, prevlečeno s 24‑karatnim zlatom, in vgrajenimi magneti.

1x SMARTIFUL ČEP z magnetom, ki se prime na magnet, ki je na usnjenem držalu. Narejen iz varnega silikona priznanega s strani FDA  in preprečuje razlitje tekočine.

Lonček je primeren za večino avtomobilskih držal za lončke

Lepa in uporabna darilna škatla.

Testni paketek Smartiful naravnega čistila.

POVEZANI IZDELKI