Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

O NASPodjetje Regio Vita d.o.o., ustanovljeno leta 2014, vodi spletno in fizično trgovino Slovenika ter program slovenskih poslovnih daril. 


Spletno trgovino www.slovenika.eu je ustanovil Leon Bračko, ki je skupaj z Romino Breznik postavil dobre temelje za nadaljnji razvoj. Zaradi iskanja novih poslovnih priložnosti je avgusta 2015 delovanje Slovenike prepustil družini Čuk iz Ljubljane. Matija Čuk, diplomiran industrijski oblikovalec in direktor podjetja ter sestra Maruša Čuk, absolventka arhitekture in vodja marketinga, sta spletno trgovino nadgradila, tako da vključuje že skoraj 1400 izdelkov od več kot 150 dobaviteljev. 

Po upokojitvi babi Nežke sta Matija in Maruša v njenem lokalu na Gornjem trgu 4 v Ljubljani odprla tudi fizično trgovino Slovenika. Izkoristila sta potencial prostora z dušo in ga napolnila s sodobno ponudbo, prilagojeno njunim kompetencam ter družinsko tradicijo osebnega pristopa do strank. Obiskovalci, ki cenijo slovensko ustvarjalnost in podjetja, ki izbirajo darila za poslovne partnerje, si lahko uporabne, inovativne in oblikovno prepoznavne slovenske izdelke ogledajo, otipajo in preizkusijo tudi v živo. 


slovenika