Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

NARAVNI COPATI BEGIRAFFE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

NARAVNI COPATI BEGIRAFFE

29,90 €

"Začuti naravo v svojem domu"

 
 

* Obvezna polja

 

 
b2

BEGIRAFFE

Copati BeGiraffe so izdelani z željo, prenesti košček narave, občutka preprostosti in udobja v tvoj dom. Minimalističen dizajn ter unikatna kombinacija naravnih in obnovljivih materialov, konoplje, plute ter filca, ti bodo omogočili lahkoten, udoben ter družbeno odgovoren korak bližje naravi. Copati BeGiraffe so bili v celoti oblikovani ter ročno izdelani v Sloveniji, njihovi sestavni materiali pa pridobljeni znotraj EU.


ZGODBA: NAČIN ŽIVLJENJA USTVARJA NOVE IDEJE!

Narava, njena preprostost in trenutki, ki jih tam preživljamo, nas vlečejo stran od vrveža vsakdana, nas sproščajo in polnijo z novo energijo. BeGiraffe copati so ustvarjeni z jasnim poslanstvom: podoživeti občutek lagodja in preprostosti narave v svojem domu.


POVEZANOST Z NARAVO

Unikatna kombinacija naravnih in 100% obnovljivih materialov: konoplja, ovčji filc ter pluta, dajo vedeti, da želijo ohraniti popolno vez z naravo

 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Materiali, ki jih uporabljajo, so dobavljeni iz EU, ter v končni izdelek ročno izdelani v Sloveniji.


EKIPA BEGIRAFFE

Mojca in Sašo – snovalca ideologije BeGiraffe.  K njuni ustvarjalni zgodbi sta se hitro priključili še Janja ter Dragica in projekt, ki ga danes živijo vsi štirje, se je tako začel. Povezani z ljubeznijo do narave delijo prepričanje, da se lepota življenja skriva v preprostih trenutkih, ki izvirajo iz narave same. Želijo si, da bi ti trenutki postali tudi del tvojega vsakdana!

 

 

Dodatne informacije

Podrobnosti izdelka N/A

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: