Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

SIMON DESIGN: NALIVNO PERO

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

SIMON DESIGN: NALIVNO PERO

51,00 €

Nalivno pero je izdelano iz masivnega orehovega lesa.

logo

 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

NALIVNO PERO

Nalivno pero je izdelano iz masivnega orehovega lesa in se nahaja v leseni škatlici iz masivnega češnjevega lesa, z napisom “nalivno pero”. Standardno polnilo (bombica) ni vključeno v ceno izdelka.


Motiv nalivnega peresa:

Nalivno pero je izdelano iz masivnega orehovega lesa.

- Nalivno pero z motivom idrijske čipke je izdelano iz masivnega orehovega les.

Velikost: približno 13 cm

Detajl: ročno stružen les


SIMON DESIGN

Pod blagovno znamko Simon design, sinonimom za unikatne izdelke, ki se spogledujejo s tradicijo na eni in modernostjo na drugi strani, s poudarkom na uporabi naravnih materialov, ustvarja Simon Eržen iz Cerknega. Izdelki Simon design v dom vnašajo svežino, estetiko in trajnost.

Ideja o izdelavi unikatnega pisala je bila prisotna že dlje časa in v sodelovanju z Mestnim muzejem Idrija uzrla luč v oktobru 2015. Partizansko bolnico Franja je leta 2007 prizadela povodenj in poleg barak poškodovala številna drevesa, tudi bukev, ki je nosila zgodovino soteske. Ob tem je bil poškodovan njen koreninski sistem in je začela odmirati. Leta 2014 je bila bukev zaradi varnosti obiskovalcev odstranjena z območja barak, iz njenega lesa pa je Simon želel ustvariti izdelek, da bi lahko vsi, ki jim vrednote humanosti in solidarnosti nekaj pomenijo, nosili tako dragocen delček zgodovine vedno s sabo. Ustvaril je les s pomenom, svojevrsten unikat.

ekipa