Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

MYSTENDR: OBESEK IN STOJALO

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

MYSTENDR: OBESEK IN STOJALO

6,00 €

myStendr je prenosen (izgleda kot obesek za ključe) in ga lahko uporabimo za več različnih postavitev telefona.

ms

Več v opisu...

 

 
b2

MYSTENDR - obesek in stojalo


Izdelek, myStendr je stojalo za vse pametne telefone in tudi tablične računalnike. Je ročno izdelan iz pravega orehovega lesa. Vsak njegov detalj, ki je na njemu predstavlja delo oblikovalca, ki ga je izdeloval. Vendar ko zanemarimo ves ta njegov enkratni videz in se poglobimo v njegovo funkcionalnost opazimo, da ima edinstvene lastnosti. Je praktičen, večnamenski in kar je najbolj pomembno imamo ga lahko vedno pri sebi.


Stojalo je majhno, zato služi kot odličen obesek za ključe. Stojalo preprosto nataknemo na svoje ključe, ki nas vedno spremljajo, predvsem, takrat kadar nismo doma. 

Verjetno poznate občutek kadar, ste v družbi ob dobri pijači in odličnem vzdušju posebno takrat, kadar si s prijatelji, znanci ali z družino ogledujete športne dogodke ali celo želite pokazati video posnetka s potovanja, poroke, predstave itd. Svoj pametni telefon postavite na nek predmet v bližini ali pa ga celo držite v roki, s tem pa povzročite, da vaši prijatelji slabše vidijo, vaše roke pa kaj hitro postanejo težke in boleče. Zato smo izdelali stojalo, ki rešuje vse neprijetne težave. Telefon preprosto nastavite v stojalo myStendr v poljubno lego in ga postavite na ravno in trdo podlago.


Seveda pa navedeni problem ni edini. Stojalo je uporaben tudi za osebe, ki še obiskujejo šolo, kot odličen pripomoček za lažje prepisovanje zapiskov. Nekaterim pa si rešujejo težave tudi pri kuhanju predvsem takrat, kadar potrebuijete pregledovati recept z vašega pametnega telefona ali celo tabličnega računalnika.

 ms1  MYSTENDR SE PREDSTAVI
Smo skupina študentov željni izzivov. Sami zastopamo in izdelujemo izdelek, ki ni le samo praktičen, vendar je tudi enkratnega izgleda. Vsak dan se spopadamo s težkimi izzivi in olajšujemo življenje drugim. Upamo, da nas boste podprli z nakupom in nam pomagali rešiti majhne a pogoste težave naših kupcev.

POVEZANI IZDELKI