Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

MOKA TONKA SUPERGICE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

MOKA TONKA SUPERGICE

52,90 €

Mokasini supergice so izdelani ročno iz pravega bio usnja, visoke kakovosti in ekološke obdelave.


logo

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

SUPERGICE

Mokasini supergice so izdelani ročno iz pravega bio usnja, visoke kakovosti in ekološke obdelave. So mineralno obarvani in ne vsebujejo kroma. Takšno usnje namreč ne povzroča alergij. So zračne, pralne z vlažno krpo in okolju prijazne. Mehko usnje zagotavlja udobje in lahkotnost na otrokovem stopalu, tanka elastika pa poskrbi, da se mokasin nežno prilega otrokovi nogi. Nosljive so kot copatek ali kot čeveljček. Vsak par je unikaten, ročno poslikan in narejen v Sloveniji.


Preden mokasine naročite, izmerite dolžino otrokovega stopala in poglejte velikostno tabelo.

Rok dobave: 1-10 delovnih dni.


 

MOKA&TONKA

Moka&Tonka je slovenska blagovna znamka otroških mokasink in drugih dodatkov za novorojenčke, dojenčke oz. otroke stare do 6 let.

Modni dizajn mokasink narekujejo čudovite pastelne barve certificiranega BIO usnja. Smo etično in okolju prijazno podjetje. Ekološka osveščenost se odraža v vseh naših procesih, zato skrbimo in na prvo mesto postavljamo najboljšo kakovost. To zagotavljamo z izbiro okolju prijaznih in varnih materialov. Usnje, ki ga uporabljamo je EU porekla in prihaja iz Nemčije. Je rastlinsko strojeno z izredno majhno površinsko obdelavo zato je posebej mehko. Je mineralno oz. rastlinsko obarvano ter zračno zato zagotavlja odlično termo regulacijo.  Ker ne vsebuje ekološko škodljivih snovi so naši izdelki primerni tudi za tiste, ki trpijo zaradi alergij ali imajo občutljivo kožo. Zaradi vse teh lastnosti ga za otroška stopala zagovarjajo dermatologi, sam model obuvala pa priporočajo ortopedi. 

Pri kreiranju kolekcij in oblikovanju modelov strmimo k miselnosti, da ustvarjamo modne, urbane, elegantne, igrive in praktične modele. Enostaven  dizajn se udobno prilega malčkovi nogi. Zaradi mehkega usnjenega podplata so primerne tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Vsak par mokasink je edinstven in izdelan ročno v Sloveniji. Posebnost in drugačnost so vsekakor ročne poslikave usnja, zato je vsak par unikaten. Pentlje, resice in drugi drobni detajli naredijo vsak model edinstven.  Zelo priljubljene so tudi Oxfordice, še posebej za naše najmlajše trendseterje.

Moka&Tonka je družinsko podjetje, ki ga vodita Mateja in Matjaž Bračko.