Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Maklu: ležalnik Chales

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Maklu: ležalnik Chales

57,00 €

Zložljivi ležalnik CHALES je večno moderna klasika in vsestransko sedišče primerno za dom in vrt ali prostore namenjene širši javnosti.

 

logo


Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Ležalnik Chales

Zložljivi ležalnik CHALES je večno moderna klasika in vsestransko sedišče primerno za dom in vrt ali prostore namenjene širši javnosti. Uporabniku omogoča varno in udobno sedenje, enostavno premikanje in sestavljanje. Ležalnik je izdelan iz slovenskega lesa in tkanine, primerne za zunanjo uporabo.

 

Lastnosti:

  • bukov les iz slovenskih gozdov
  • zaobljeni robovi
  • nizka teža in funkcionalnost
  • moderne tkanine primerne za zunanjo uporabo – vodoobojna, UV in barvno obstojna
  • snemljiva tkanina pralna v pralnem stroju
  • moderen in svež izgled
  • tri nastavitve položaja naslona in sedišča

 

Dimenzije:

š: (tkanine): 45 cm
d: (tkanine): 110 cm
v: (sedišča): 38 - 46 cm


 

 

Maklu

Sedežno pohištvo maklu je oblikovano z miselnostjo združitve uporabnosti in estetske dovršenosti v modernem smislu. Skrbno izbrani materiali slovenskih in ostalih evropskih proizvajalcev ter ročna izdelava so tisti elementi, ki naredijo pohištvo kakovostno tudi v predelih, ki nam na prvi pogled niso vidni. Naj pohištvo maklu dolga leta spremlja vse vas, ki cenite udobje, stil in svobodo, pa naj si bo to doma ali v prostorih namenjenih širši javnosti.

Zgodba podjetja Maklu d.o.o. se je začela leta 2015. Ustanoviteljica Klara Kranjec sem svojo strast do šivanja in ustvarjanja, ki me spremlja že od malih nog spremenila v posel. Ideja o izdelavi lahkega sedežnega pohištva se je porodila v želji po sedišču, ki bi s svojo lahkoto, obliko in edinstvenostjo omogočal svobodo in dopuščal osebni stil.