Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

LLSTOL

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

LLSTOL

210,00 €

LLSTOL je enostaven in udoben večnamenski stol,

sestavljen iz dveh oblikovno in dimenzijsko enakih

elementov iz vezane plošče.

LLSTOL 

LLSTOL

LLSTOL je plod sodelovanja med Fakulteto za arhitekturo,

tovarno STOL&STOL in Luko Ločičnikom, ki je stol zasnoval.

Več v opisu...

 

 
b2

LLSTOL je enostaven in udoben večnamenski stol, sestavljen iz dveh oblikovno in dimenzijsko enakih elementov iz vezane plošče. Stol lahko enostavno razstavimo in elementa praktično pospravimo ali uporabimo za različne namene: podporo pri ležišču, manjšo mizico ali klop.

Z uporabo večjega števila elementov lahko sestavimo tudi knjižne police ali omaro in različne površine za sedenje, ležanje. Uporaba in sestavljanje v pohištvo različnih namembnosti je enostavno in brez zahtevnih detajlov ali kovinskih delov. Stol je v celoti narejen iz slovenskega bukovega lesa – po kalupu oblikovane vezane plošče in površinsko zaščiten z naravnim lanenim oljem.

Dimenzije:

Višina stola 72 cm;

Višina sedišča 38 cm;

Debelina elementov 1,4 cm;

Teža 9,6 kg.

Rok dobave: do 10 dni, če izdelka ni na zalogi.


LLSTOL

LLSTOL je plod sodelovanja med ljubljansko Fakulteto za arhitekturo in tovarno STOL&STOL iz Kamnika. Stol je zasnoval študent Luka Ločičnik pod mentorskim vodstvom izr. prof. mag. Tadeja Glažarja. Projekt se je začel kot krajša delavnica na temo uporabnega stola za mlade ljudi iz oblikovane vezane plošče.

Sodelujoči pri projektu so se avgusta 2012 odločili, da preizkusijo priljubljenost stola na ameriški internetni strani kickstarter.com, ki je namenjena zbiranju sredstev za realizacijo različnih novih idej.

V mesecu dni so naleteli na pozitiven odziv s celega sveta: Japonske, Singapurja, Avstralije, Evrope in Amerike in dosegli zastavljen cilj. Stol je tako prvi uspešen slovenski oblikovalski izdelek na omenjeni internetni strani.

llstol v uporabi


 


POVEZANI IZDELKI