Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

KRUCEFIX: Liker Divja meta

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

KRUCEFIX: Liker Divja meta

10,00 €

100% naraven

brez umetnih barvil, emulgatorjev

in kemičnih preservativov

alk 20% vol.


 Krucefix logo


Edinstvena destilacija po tradicionalni metodi

nam prinaša prvinska žganja in likerje Krucefix

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Osnova za kuhanje žganja Krucefix je nabrano rastlinje iz neokrnjene narave. Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix.

KRUCEFIX

Na prisojnih obronkih Kriške gore, kjer se mogočne alpe prično spuščati proti morju, na višini med 800 in 1200 metri uspeva rastlinje, ki v dolgih zimah kljubuje ledu, vetru in mrazu, v poletnih mesecih pa izkoristi toplo sonce za svojo rast in se za preživetje napoji s kar največ zdravilnimi učinkovinami.

Prav tam, daleč od človeškega vrveža, v neokrnjeni divjini, je nabrano rastlinje, ki je osnova za kuhanje žganja Krucefix.

Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix.

Vsak proizvod je ustekleničen, zapečaten in označen popolnoma ročno. Vsaka steklenica je skrbno datirana, saj se značilnosti pijače lahko razlikujejo od dneva, tedna, meseca ali leta. Stekleničke se lahko razlikujejo od tiste na fotografiji.

Ponujamo vam prvinske likere (alk: 20% vol.) in žganja (alk: 40% vol.).

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Destilarna

Na fotografiji destilarna Krucefix

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: