Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

WOODSTER Leseno kolo Classic

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

WOODSTER Leseno kolo Classic

2.490,00 €

Ročno izdelano leseno kolo

woodster logo

Naravna eleganca za modernega urbanega kolesarja 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

“Če vam je mar za okolje in ste radi opaženi, se brž zavihtite na Woodster!”

Naj se vam najprej predstavim. Ime mi je Iztok Mohorič in zadnjih deset let delam z lesom, ki je eden od slovenskih naravnih zakladov. Okrog šestdeset odstotkov
Slovenije je pokrite z gozdom in les je zagotovo moj najljubši naravni, organski material. To je tudi eden od razlogov, da sem na Biotehniški fakulteti v Ljubljani
diplomiral s področja lesarstva in se pozneje zaposloval v podjetjih, ki so bila tako ali drugače povezana z lesom. Ker sem ustvarjalna duša in tehnološki tip, predvsem pa rad ustvarjam nove stvari in si končno nabral dovolj izkušenj, se je začela zgodba lesenih koles Woodster.

ZAKAJ?
V prostem času sem strasten gorski kolesar, živim pa v mestu, ki za sproščujočo mestno vožnjo z gorskim kolesom ni ravno primerno in udobno.

UDOBJE
Odločil sem se združiti kakovosten slovenski les in tipično “cruiser” obliko koles. Tako je nastalo udobno mestno kolo iz naravnega materiala za “umetno” mesto.
Občutek vožnje z Woodsterjem je skoraj takšen, kot da bi sedeli doma na kavču in gledali vašo najljubšo telenovelo, dejansko pa delate nekaj dobrega zase.

ZDRAVJE
Znano je, da les bolje absorbira vibracije kot katerikoli drugi material, zato se med vožnjo z Woodsterjem prenaša na vašo hrbtenico in sklepe bistveno manj tresljajev. Tako je Woodster idealno prevozno sredstvo za ljubitelje zdravega načina življenja.

SKRB ZA OKOLJE
Ustvarjalcem in uporabnikom Woodster koles je mar za naravo in naše okolje. Za uporabo lesa sem se odločil, ker je pametna, trajnostna izbira naravnega materiala, hkrati pa je les tudi zelo trpežen. Kolesa trenutno izdelujem iz dveh vrst slovenskega lesa, bukove vezane plošče in jesena. So ročno dodelana, zaradi česar je vsako kolo unikat.

BITI OPAŽEN
Skoraj nemogoče se je peljati z Woodsterjem in ostati neopažen. Zaradi kombinacije posebne “cruiser” oblike in lesa je kolo prava paša za oči in sodeč po odzivih so
ljudje nad njim navdušeni. Bodite pripravljeni, da vas bodo ustavljali in spraševali o vašem edinstvenem kolesu. Torej, Woodster je idealna izbira za vse, ki živijo v mestu in uživajo v udobni vožnji z elegantnim kolesom, narejenim iz kakovostnega slovenskega lesa. Če vam je torej mar za okolje, imate radi pozornost in vam je blizu uživaški stil, se brž zavihtite na Woodster!

Uživajte v vožnji in lep pozdrav, Iztok Mohorič

 

Podatki:

Dimenzija koles:                            26''

Širina plaščev:                               54 mm

Okvir:                                           ročno obdelan iz namensko izdelane vezane plošče lesa slovenskega izvora

Zaščita:                                        3x zaščitni premaz, vodoodporen

Zavore:                                        prednja zavora V-brake, zadnja zavora torpedo

Teža:                                            15 kg

Nosilnost:                                     150 kg

Garancija:                                     okvir - neomejena garancija

                                                    ostali sestavni deli - 12 mesecev

Dobava:                                       30 dni od naročila

 

 

* Woodster kolo vam v Sloveniji dostavi izdelovalec osebno.

iztok mohoric

Avtorica fotografije je Živa Slokan.